ŠPANOLSKA KRALJICA

Više ne boji kosu: Kraljica Letizia posve je prigrlila svoje sijede vlasi i ponosno ih pokazuje

26.04.2021 u 21:05

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia je bez sumnje jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a bivša novinarka redovito potvrđuje svoju titulu svakim novim pojavljivanjem u javnosti

Uvijek sjajno odjevena, lijepa španjolska kraljica koja poput prave modne profesionalke kombinira skupocjenu odjeću renomiranih brendovima s onima iz svima dostupnih high street trgovina ponovno je očitala lekciju iz stila.

Prepoznatljiv stil koji vrvi jakim individualnim pečatom je njezin zaštitni znak uz poneki modni eksperiment poput neobičnog nakita, torbi, cipela...

Kralj Felipe VI i njegova zgodna supruga skupa su posjetili Institut Cervantes povodom Međunarodnog dana knjige,a sve su oči kao i obično bile uprte u kraljicu Letiziju.

U plavoj haljini od pletiva koja je istaknula njezinu vitku figuru, zgodna brineta je izgledala bez greške, a odlično je upotpunila look tamnoplavim štiklama i bijelim sakoom.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Eduardo Dieguez/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica stila svoju je smeđu kosu stilizirala u jednostavnu frizuru podijeljenu po sredini. Iako se činilo kako trend sijede kose kojem su se mnoge dame tijekom globalne pandemije okrenule već pomalo jenjava, čini se da se Letiziji Ortiz itekako svidio, a svi se slažu kako joj odlično pristaju srebrom protkani pramenovi.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna brineta koja s kraljem Felipeom VI ima dvije kćeri, princeze Leonor i Sofiju, nije pretjerivala s make upom, pa je diskretno naglasila oči, a nosila je i zaštitnu masku zbog koronavirusa.