JEDNOSTAVNE I PRAKTIČNE

Bez puno truda: Ovo su najjednostavnije frizure koje su trenutačno najveći hit na društvenim mrežama

26.04.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Ako niste još spremni na dramatične rezove, postoji nekoliko praktičnih rješenja koja će se svidjeti ljubiteljicama duge kose

Osim što na svepristutnom TikToku pronalazimo zanimljive videe, neobične plesne izazove ili brze recepte koje jedva čekamo isprobati, sve popularnija društvena mreža izvrstan je 'rasadnik' najnovijih trendova.

Generacija Z ima svoje omiljene trendove, a mi smo pronašli nekoliko najvrućih trendova kad su u pitanju frizure. Super su jednostavne za oblikovanje i izgledaju totalno chic.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley nerijetko sama kreira trendove Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ove četiri trendi frizure trenutno su najpopularnije na TikToku:

1. Konjski rep s lažnom pletenicom

Konjski rep s tzv. mjehurićima (bubbles) jedna je od najpopularnijih frizura na TikTok-u. Praktična je, lagana za oblikovanje i izgleda puno uzbudljivije od obične pletenice.

Zavežite kosu u rep i u pravilnim razmacima postavljajte nekoliko gumica. Možete umjesto jedne, napraviti dvije 'lažne' pletenice: rezultat je über cool'

2. Visoka punđa

Trendi frizure iz devedesetih također su popularne među TikTokerima - visoka punđa ili rep s dva pramena koji uokviruju lice.

3. Francuski twist

Generacija Z opčinjena je stilom 90-ih pa su mnoge trendseterice oduševljeno prigrlile modni dodatak koji smo najčešće nosili 'za po doma: kopču za kosu. Skupite kosu na potiljku, uvijte je i učvrstite kopčom, baš poput slavnih ljepotica Rosie Huntington-Whiteley i Belle Hadid.

4. Trend frizura na TikTok-u: Visoki, razbarušeni rep

Visoki ležerni rep još je jedan cool stil koji nije teško napraviti u nekoliko minuta. Zavežite kosu u visoki rep i povucite gumicu da izgleda kao da ste se nedavno probudili. I vaša mladenačka frizura koja plijeni poglede je spremna.