ORIGINALNOST NA DJELU

Vintage odijelo i mokasinke za poseban dan: Izdanje ove mladenke nije prošlo nezapaženo

03.11.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Uz sva vjenčanja kojima smo posljednjih godina svjedočili i dalje s pojavljuju ona koja nas iz raznih razloga ostavljaju zadivljenima

Na isti način kao što je globalna pandemija utjecala na samu organizaciju svečane ceremonije vjenčanja, odrazila se i na modne odabire mladenki pa posljednjih mjeseci sve češće viđamo netipična izdanja za poseban dan, ali ono što još nismo vidjeli je mladenku u mokasinkama.

Regan Jules Lee, dizajnerica interijera iz New Yorka, sve je zadivila svojim vintage stajlingom za vjenčanjem u znaku Guccijevih mokasinki, s petama ukrašenim biserima, za još više retro efekta.

Umjesto vjenčanice njezin odabir činilo je odijelo stvoreno od sakoa jednog od najvećih kolekcionara vintage mode Nolana Millera, hlača brenda La Pointe, a uz njega je nosila crnu torbicu naslijeđenu od bake.

Uz to, mladenka je svoj odabir Guccijevih bijelih mokasinki uskladila s mladoženjinim, kojima je upotpunio originalno odijelo s potpisom dizajnera Thoma Brownea.

U VIGNANELLU

Vjenčanica kakva se ne viđa svaki dan: Svi bruje o raskošnom vjenčanju talijanske princeze i njezinog markantnog odabranika

Pogledaj galeriju