GLOMAZNE I KUL

Postale su modni klasik: Kako ove sezone nositi hit cipele iz 90-ih

21.10.2022 u 07:17

Bionic
Reading

Kao idealna zamjena za tenisice, mokasinke ili loaferice i ove sezone vode glavnu riječ na modnoj sceni. Zahvaljujući dizajnerskim, koliko i pristupačnim high street brendovima, danas svjedočimo bogatoj i šarolikoj ponudi ovog velikog povratnika na modnoj sceni

Klasične loaferice s niskom petom posljednjih sezona po popularnosti su uspjele nadmašiti glomazne verzije u duhu 90-ih.

S ekstra širokim potplatom postale su omiljenim odabirom brojnih ljubiteljica mode, a kao što je to slučaj s čizmama glomaznog potplata, i za novu popularnost loaferica u duhu 90-ih glavnim krivcem smatra se talijanska Prada. Iako nikada nisu u potpunosti nestale s modne scene, mokasinke su godinama smatrane staromodnim modelom obuće, a da će ponovno postati poželjne, dali su naslutiti talijanska modna kuća Prada i francuski Chanel.

  • +25
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što debeli potplat na loafericama daruje dodatnu dozu udobnosti, svakom outfitu daje uzbudljiv štih. Nije važno kombinirate li ih s prozračnom haljinom ili preferirate klasični look uz traperice i blejzer - debela kožna cipela uvijek je dobro rješenje za postizanje dojmljivih stajlinga.

Poput tenisica, mokasinke u svim svojim inačicama nosive su s gotovo svime što vam padne na pamet, a najbolji primjer toga stajlinzi su modnih influencerica s Instagrama.

Modna inspiracija: Kako ove sezone nositi glomazne loaferice