STILSKI POGODAK

Victoria Beckham šik kombinacijom pokorila Pariz

23.01.2017 u 14:16

Bionic
Reading

Na pariškom tjednu visoke mode Victoria Beckham potvrdila je kako se ne boji testirati modne granice

Uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham pojavila se u pravom proljetnom izdanju uoči pariškog tjedna visoke mode. Četrdesetdvogodišnja Britanka odlučila je stilski riskirati - potrudila se oko toga da sve oči budu uprte u nju odjenuvši kombinaciju jarkih boja. 

Modna kombinacija Victorie Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krhku liniju ovaj je put odlučila začiniti klasičnom košuljom svijetloplave boje utaknutom u narančaste hlače opuštena kroja koje su prekrivale cipele. Kombinaciju je zaokružila smeđom ručnom torbicom i neizostavnim sunčanim naočalama koje su s vremenom postale njezin zaštitni znak u kreiranju izvrsnih dnevnih kombinacija. 

Victoria Beckham Pre Spring/Summer 2017 collection. #VictoriaBeckham #VBPreSS17

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham France (@victoriabfrance)

Nemarna punđa pratila je opušten i šik dojam kombinacije koja pretjerano ne odskače od verzija outfita koje Victoria u posljednje vrijeme intenzivno nosi.  Pojavljivanje u francuskoj prijestolnici odradila je nakon nedavnog predstavljanja svoje nove kolekcije na njujorškom tjednu mode. Modni eksperti pozdravili su njezin odmak od strukturiranog kroja odjeće kojim je stekla modnu slavu; sada je predstavila mekanije siluete koje podjednako djeluju elegantno.