vrijedi kopirati

Victoria Beckham kune se u ovih sedam modnih komada koji su savršeni za proljeće

18.04.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Modne kombinacije Victorije Beckahm uvijek su besprijekorno elegantne i stisli dotjerane. Bilo da se radi o vjenčanju njezinog sina, modnoj reviji u Parizu ili večernjem izlasku, modni stručnjaci sa sigurnošću kažu: na njezin stil uvijek možete računati. Stoga, kopiranje njezinog stila je uvijek sjajna ideja, a za to je dobro u ormaru imati ovih sedam modnih komada

Modne kombinacije Victorije Beckham modne profesionalce nadahnjuje još od 90-ih kada se kao tadašnja članica grupe 'Spice Girls', poznata kao 'Posh Spice', isticala upečatljivim stajlinzima. A otkako je 2006. godine pokrenula svoj modni brend, Victoria Beckham se etablirala kao jedno od ključnih i utjecajnijih imena u svijetu mode. Čiste linije, krojevi koji laskaju figuri i mogućnost da svaki stajling izgleda luksuzno - tako bi se ukratko mogao opisati stil Victorije Beckham.

Kopirati njezin stil, koji se nerijetko opisuje kao nepogrešiv, bezvremenski elegantan i profinjeno damski, uvijek je dobra ideja. Modne kombinacije Victorije Beckham lako možete iskopirati uz ovih sedam ključnih komada koje je uvijek dobro imati u ormaru.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oversized krojene hlače

Ove sezone jednostavno se ne možemo zasititi modela ovih hlača koje uspješno i vrlo elegantno zamjenjuju trenirke. Udobne, lagane i mogu se kombinirati sa svime – ovresized krojene hlače pravi su klasik kada se radi o stajlinzima da dnevne izlaske ili odlaske u ured.

Ružičasta haljina

Nedavno je Zarina ružičasta haljine osvojila Internet, a modni profesionalci kunu se u taj modni komad. Ružičastoj haljini nije odoljela ni Victoria Beckham te je haljinu bez rukava od svijetloružičaste tkanine i kombinirala je s plavim salonkama. Tako jednostavno, a tako cool i kontrastno.

Tajice s prorezom

Ove sezone bilježimo povratak brojnih trendova iz 2000-ih, a među njima se posebno izdvajaju tajice s prorezom. Izuzetno udobne i jednostavne za kombiniranje, tajice s prorezom vizualno produljuju noge i stvaraju apsolutnu privlačnost kada su stilizirane sa cipelama sa špic vrhom. Victoria im daje ženstven i zavodljiv izgled kombinirajući ih s topovima i sakom.

Midi suknja

Jedan od omiljenih komada Victorije Beckham je suknja – bez obzira radi li se o midi ili maksi varijanti, obje kombinira s čizmama do koljena i u njima izgleda apsolutno zapanjujuće. Budući da su suknje vrući hit ovog proljeća, prava je šteta propustiti sjajne kombinacije koje nude. Za prohladne večernje izlaske kombinirajte ih s uskom majicom visokog ovratnika ili košuljom za dnevne varijante.

Bijela košulja

Victoria Beckham prava je profesionalka u transformaciji modnih klasika u nešto posebno i upečatljivo. Bijela košulja obavezan je dodatak njezinog ormara, a umjesto klasičnog modela gumbima bira onaj sa širokim rukavima i prorezom.

Baggy traperice

Traperice vjerojatno nikada neće izaći iz mode, a ove sezone vrlo nam je drag baggy model. Vrećaste traperice s prorezima i efektno podvrnutim nogavicama Vicotoriji pristaju odlično, a nosi ih uz običnu bijelu majicu, dok su za dozu elegancije bile zadužene upečatljive narančaste salonke. I dok će cipele na petu dati dozu profinjenosti, ove traperice odlično će izgledat i uz tenisice i balerinke.

Odijelo

Odijelo androginog kroja i ekstra dugih nogavica savršeno uspijeva održati ravnotežu između poslovnog i ležernog. A to je ono u čemu je Victoria Beckham posebno dobra. Kombinirajte ga uz košulje uvučene u hlače i cipele visokih potpetica – uspjeh je zajamčen.