SVI IH ŽELE

Victoria Beckham pokrenula lavinu: Ova jednostavna, a tako moćna haljina ističe sve najbolje od ženske figure

15.04.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Crna jednostavna, a tako moćna haljina s potpisom Victorije Beckham, a koju je i sama odjenula jednom prigodom, pokrenula je lavinu. Svi traže baš takav efektan dizajn koji će minimalizmom istaknuti sve najbolje od ženske figure, a pritom odisati seksepilom

Možda su prošlu subotu sve oči bile uprte u mladenku Nicolu Peltz na Floridi, ali ni gošća Eva Longoria nije prošla ispod radara. Zgodna glumica i producentica zablistala je u vrlo jednostavnoj haljini s potpisom Victorije Beckham, inače njezine bliske prijateljice.

Crna haljina koja prati siluetu tijela, s izuzetno tankim naramenicama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda. U istoj haljini jednom je prilikom zablistala i sama dizajnerica, bivša spajsica Victoria, a izgleda da je najpopularnija iz cijele kolekcije proljeće/ljeto 2022.

No izgleda da postoji još čitav niz vrlo sličnih haljina na tržištu, koje izgledaju nevjerojatno slično ovoj iz Victorijine kolekcije. Jednu od verzija pokazala je sinoć na crvenom tepihu glumica Michelle Dockery, zvijezda nove Netflixove serije ‘Anatomija jednog skandala’.

Odabrala je haljinu brenda Nensi Dojaka čija je cijena 2000 eura (oko 14 tisuća kuna). Osim toga slični se modeli mogu pronaći u raznim high street brendovima poput Zare ili & Other Stories, ali i u nešto skupljim varijantama dizajnerskih modnih kuća poput Valentina i Saint Laurenta.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo