STAJLINg VRIJEDan KOPIRANJA

Kim Kardashian pokazala kako se nosi trend koji će obilježiti ovu sezonu

21.03.2023 u 13:33

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Nekoliko dana prije odlaska u Pariz i stadion Park prinčeva, najpoznatija reality zvijezda uživala je u britanskoj prijestolnici, posjetivši londonski butik Victorije Beckham

Iako za tu prigodu nije odjenula komade s potpisom bivše spajsice, svoj modni status potvrdila je izdanjem koji daje ton proljetnim trendovima.

Iz godine u godinu, Kim Kardashian gradila je svoj modni stil, napuštajući svoje, pomalo ekstravagantne, lookove za minimalističkije siluete, zamišljene od strane najpopularnijih brendova i dizajnera trenutka.

Zvijezda klana Kardashian-Jenner ovoga se puta odlučila za konceptualnu modu s potpisom švicarskog brenda Ottolinger.

Njezin odabir činile su traperice, čiji je optički print stvarao efekt zgužvanog denima. Poput ovih traperica, komadi u znaku optičke iluzije pokazali su se ultimativnim trendom u dizajnerskim kolekcijama za novu sezonu proljeće-ljeto, a najveću pozornost posvetio im je dizajner Jonathan Anderson na čelu modne kuće Loewe.  

Da upotpuni look, bila je dovoljna samo obična bijela majica s potpisom brenda Re/Done. Cool i poprilično lagan stajling za kopiranje u režiji Kim Kardashian.