UVIJEK DOTJERANA

Victoria Beckham i u riskantnoj kombinaciji izgleda bez greške

22.01.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Nakon glazbene karijere u omiljenom all girl bendu Spice Girls, Victoria Beckham postala je jedna od najcjenjenijih britanskih dizajnerica, čije kreacije obožavaju modne ovisnice

Victoria Beckham u svakoj prigodi izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, a njezini su minimalistički outfiti uvijek s puno ukusa.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Supruga Davida Beckhama ponovno je dokazala da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Majka četvero djece nije promaknula fotografima prilikom slijetanja u njujoršku zračnu luku JFK te je pokazala kako na njoj i pomalo riskantna kombinacija izgleda fantastično.

  • +14
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Posh Spice je prekrasni kaput u boji devine dlake i klasičnog kroja vlastitog brenda sparila s kožnim hlačama i neobičnim bijelim štiklama, također sa svojim potpisom. Točka na 'i' ovog cool stajlinga bile su velike naočale i vesta na pruge.

  • +13
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako se u posljednje vrijeme pisalo kako je brak Beckhamovih u velikoj krizi, dizajnerica je nedavno izjavila kako je takvi tekstovi frustriraju.

'To zna biti vrlo iscrpljujuće. Zato to ostavljam svom PR timu. Ne uplićem se u to. Morate kontrolirati takve stvari jer ljudi vjeruju onom što pročitaju. Frustrirajuće je i to što se mnoge vijesti izmišljaju', rekla je.