OČEVA MEZIMICA

David Beckham ne krije na koga je posebno slab: Samo ona može izvući iz njega ono najbolje

21.01.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Sve što ona poželi, otac ispuni, barem je tako u slučaju sedmogodišnje Harper i Davida Beckhama, koji je slab na sve zahtjeve svoje princeze

Iako je David Beckham silno htio da njegova jedina kći Harper, baš poput princeza, ima dugu kosu, sedmogodišnjakinja je još tijekom ljeta odlučila da je vrijeme za promjene. Od tada ne prestaje s isprobavanjem različitih stilova frizura, a proteklog vikenda odlučila se i za do sada najkraću frizuru.

Svoju kosu povjerila je frizeru kojem je vjerna i njezina majka Victoria Beckham, a u nastalom videu može se vidjeti koliko je zadovoljan francuskim bobom sa gustim šiškama.

Svojoj mezimici nekadašnji nogometaš nije mogao zamjeriti što je tako drastično skratila kosu, osobito nakon što je nedjelju ujutro provela u njihovu obiteljskom domu pripremajući mu za doručak sendvič sa slaninom. 'Moj mali kuhar. Hvala ti za sendvič sa slaninom. Pazi se Gordon Ramsey', napisao je David Beckham uspoređujući kulinarske sposobnosti svoje sedmogodišnje kćeri sa slavnim kuharskim chefom.

'Nemam apsolutno nikakvog utjecaja na tu malu djevojčicu. Obožavam svu svoju djecu jednako, no definitivno sam puno stroži s dečkim nego s Harper, a zbog toga imam i puno problema sa suprugom', izjavio je svojedobno David Beckham otkrivajući kako je najslabiji upravo na želje sedmogodišnje Harper.

  • +6
Harper Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.