SVE ZA LJEPOTU

Tvrtka joj je u krizi, ali Victoria Beckham za samo jednu kremu izdvaja 10 tisuća kuna

16.01.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Poslovi obitelji Beckham ne funkcioniraju najbolje i posljednju godinu bilježe milijunske dugove, no dizajnericu Victoriju Beckham to ni najmanje ne zabrinjava. Ona naime na svoje kozmetičke preparate troši nemilice. Posljednja u nizu investicija je krema za lice napravljena od vlastite krvi

Kako bi održala mladolik izgled lica i elastičnost kože Victoria Beckham poduzela je sve mjere. Nije otišla pod nož, ali je nabavila skupocjenu kremu koja garantira rezultate.

Bivša pjevačica, danas modna dizajnerica podvrgla se izazovu od tjedan dana u kojem koristi kozmetiku liječnice Barbare Sturm, a jedna od krema posebno je zaintrigirala medije. Riječ je o kremi koja u sebi uz ostale sastojke sadrži i Victorijinu krvnu plazmu, a njezina cijena je 1200 funti (oko 10,000 kuna).

O beauty rutini poznate Britanke već smo i ranije pisali, Victoria je tada otkrila koliko točno troši na svoju kozmetiku i navela sve proizvode koji su zaslužni za njezin mladolik izgled.

Ovakva investicija možda i ne bi bila toliko čudna u svijetu poznatih i slavnih da prije nekoliko dana nije objavljeno financijsko izvješće brenda Beckham koje posljednju godinu posluje u višemilijunskim minusima.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victorijin modni brend 2017. godinu završio je u minusu od 10,5 milijuna funti, a prije dva dana objavljeno je da i brend 'Kent &Curwen' u kojem je jedan od vlasnika David Beckham ima dug od 11 milijuna.