NAGRADNJAČA

Vichy nagradio

07.03.2011 u 14:52

Bionic
Reading

Stručnjaci Laboratorija Vichy svjesni su da vlaženje kože nije samo površinsko nego je riječ o intimnoj i dubokoj potrebi. Njihovo produbljeno znanje o koži dovelo ih je do razvoja linije Nutriextra – inovacije s dvjema teksturama: FLUIDOM za normalnu do suhu kožu te bogatom KREMOM za suhu do vrlo suhu kožu. Tportal.hr poklanja svojim čitateljicama proizvode iz linije Nutriextra

NUTRIextra: njega za suhu do vrlo suhu kožu

NUTRIextra HRANJIVA KREMA
Raskošna tekstura kreme s učinkom punjenja kožu obavija baršunastim slojem i pruža osjećaj savršene ugode. Sadržani sastojak ceralution snimanjem biološkog djelovanja pridonosi da se lipidi prisutni u formuli ravnomjerno rasporede među prirodnim lipidima u koži. Senzualna i aktivna tekstura hranjive kreme zadovoljava potrebe suhe do vrlo suhe kože. Nakon mjesec dana ljuštenje, zategnutost i hrapavost kože potpuno su otklonjeni. Koža je punija na dodir već nakon prvog nanošenja i navlažena 72 sata!

NUTRIextra njega za normalnu do suhu kožu

NUTRIextra FLUID
Fluid je bogata hranjiva njega koja se, zahvaljujući tehnologiji »Quick Break©«, u doticaju s kožom pretvara u vodu. Odmah nakon nanošenja pruža nevjerojatan osjećaj svježine i ugode. Visoko hranjiva inovativna formula smanjuje rizik od nadraženosti. Nemasna tekstura brzo se upija i daje izgled baršunaste kože ispunjene iznutra.


Na dan posvećen svim ženama svijeta, 8.ožujka, Laboratoriji Vichy započinju akciju kojom žele posebnim poklonom usrećiti 80.000 žena u Hrvatskoj.

Riječ je naime o katalogu svih proizvoda Vichy, zahvaljujući kojem ćete saznati kako pravilno njegovati cijelo tijelo i lice. U njemu ćete pronaći i uzorke najprodavanijih i najdražih proizvoda Vichy kako biste izabrali upravo onaj koji savršeno odgovara Vašim potrebama za njegu lica i tijela.

Pored najboljih njega Laboratorija Vichy, katalog sadrži i posebno iznenađenje – kupon, koji će vam omogućiti da pri kupnji jednog Vichy proizvoda, dobijete i novu njegu za tijelo koja je oduševila brojne žene - Nutriextra od 100ml.Kupon čuvajte do 15. travnja jer vrijedi uz kupnje učinjene nakon toga dana – jer moramo vam ostaviti i dovoljno vremena da isprobate sve kremice i odaberete Vama najdražu!Kako doći do Vichy kataloga?

Potražite na Vichy internetskoj stranici www.vichyconsult.com.hr Vaš osobni kupon kojeg možete isprintati, te ga odnesite u najbližu ljekarnu. U zamjenu za kupon dobiti ćete svoj primjerak Vichy kataloga s uzorcima proizvoda.

Nagrade su osvojile:

Ana Dropulić
Anita Kaić
Katarina Marić
Iva Maleković
Andrijana Dolenec

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.