ZIMSKA KOLEKCIJA

Veste, tunike i šalovi s potpisom Jolie Petite

28.11.2011 u 20:47

Bionic
Reading

Hrvatski dizajnerski brand koji zastupa promišljenu casual filozofiju odijevanja, upotpunjenu nezaobilaznim likom Jolie Petite, predstavio je kolekciju za zimu 2012.

Za sezonu jesen-zima 2012. Jolie Petite by Ljupka Gojić tim zagovara snažne retro boje, čime se postiže odmak od tamnijih nijansi koje su tradicionalno vladale svakom kolekcijom. Pomno birana vuna i nježni pamuk odabrani su kao glavni likovi kolekcije koja još jednom inzistira na efektu detalja kao što su čipkaste kapuljače ili nedovršeni rubovi.

Asimetrija
igra važnu ulogu u seriji modela kao što je Lana, dok model Sara počiva na voluminoznom naglašavanju rukava u izdanju električnih boja retro predznaka. Umjesto svima omiljenih zakovica, lik Jolie Petite ove sezone krase maleni punk patenti.

Suknje od plavog pliša ukrašene su preciznim ornamentima na rubovima, dok voluminozni vuneni šalovi podsjećaju na pončo. Sportska funkcionalnost do izražaja najviše dolazi na modelima Marina i Jasna.

Tim Jolie Petite nastavlja inzistirati na imenovanju svojih modela prema prijateljima, ali i najvjernijim kupcima čime se još jednom naglašava posebna pažnja prema svakom klijentu.

Povodom lansiranja nove kolekcije Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: 'Showroom nam zbilja služi kao epicentar svih ideja jer u njemu redovito komuniciramo sa kupcima i slušamo njihove prijedloge. Naš brand ne počiva na trendu ili modnom eksperimentiranju, već na individualnoj funkcionalnosti koja nam je svakodnevno potrebna. Poseban fokus uvijek je na materijalima koji moraju biti visoko kvalitetni. Ove sezone naglašavamo prilično neobičan izbor boja, asimetrije i volumena koji dnevnoj majici ili vesti daruju sasvim novi izgled. Određeni modeli sve decentnije upotrebljavaju Jolie Petite lik jer cijeli niz klijenata od prvog dana inzistira na kreiranju potpune garderobe što je naša konačna želja na kojoj već dugo radimo.'

Povodom kolekcije snimljen je novi look book u kojem je zaštitno lice model Sanela Seferagić iz agencije Midikenn, fotografiju potpisuje Jelena Balić, dok je za make-up zaslužna Ivana Zečić.