NAGRADNJAČA

Veseli petak u Trešnji i 'Najotmjeniji div u gradu'

08.02.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Veljača je mjesec veselja i maškara pa je zato kazalište Trešnja proglasilo Veseli petak

Svi klinci i klinceze koji žele u kazalište po povoljnijim cijenama trebaju reći mamama i tatama, djedovima ili bakama da svakog petka (od 12 do 19 sati) na blagajni Trešnje mogu kupiti ulaznice za bilo koju vikend-izvedbu po najposebnijoj cijeni od 20 kuna

Cijenu ulaznice od 20 kuna možete ostvariti isključivo kupnjom ulaznice na blagajni Trešnje u petak (8., 15. i 22. veljače). Popust na cijenu ne ostvarujete internetskom kupnjom.

Ovaj vikend pogledajte priču o divu

Za početak ovaj petak kupite ulaznice za predstavu 'Najotmjeniji div u gradu' koja se 9. veljače održava u 17 sati, a dan poslije u nedjelju, u 11 i 17 sati.

Trešnja je prekrasnu priču Najotmjeniji div u gradu pretočila u predstavu, a ona govori o Juri koji je bio najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan, pa odluči kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu.

I što mislite, je li onda postao sretan? Naravno da jest! Ali je li ostao sretan? Zna li netko? I znate li što je to sreća i kako se daje? O da, sreća se može dati! I može biti bilo što kao na primjer igračka, zagrljaj ili čak kazališna predstava. Sreća nosi mnoga odijela i može se prerušiti u bilo što. Zato dođite i ne zaboravite povesti sa sobom nekog odraslog koga volite. Ako se u njima još krije dijete, možda (i uz malo sreće) podijelit ćete puno sreće.

Tportal.hr vam poklanja po dvije ulaznice za predstave 9. veljače u 11 i 10. veljače u 11 i 17 sati!

Ulaznice su osvojili:

Davor Novak
Zoran Koperek
Nikolina Mioković