FASHION GURU

Većina je u HNK došla u bezveznim kreacijama, kao da su maloprije bili na placu; očito je jedino Severina shvatila što znači premijera i zasluženo zabljesnula

  • 15.10.2021 u 13:18

  • Bionic
    Reading

    Premijera i poziranja na crvenom tepihu nikad nije bilo manje pa je Fashion Guru bio nemalo iznenađen stajlinzima na premijeri kazališne predstave '64' održanoj u zagrebačkom HNK-u. Za razliku od većine uzvanika, koji su izgledali kao da su upravo stigli s placa, Severina si je dala truda

    Konačno imamo kakav-takav crveni tepih i priliku da se odjenemo kako i zaslužuje kazališna premijera. Nije da ih imamo svaki dan, pa me čudi to što je većina poznatih koji su prisustvovali premijernoj izvedbi predstave '64' u HNK-u došla u bezveznim kreacijama, visokim čizmama, balonerima, kao da su maloprije stigli s placa, ali to se ponavlja na svakoj premijeri, tako da više ne znaš je li to uopće nešto bitno ili još jedna predstava u nizu.

    Od sada bi bilo najbolje da svaki put pozovu Severinu, jer koliko vidim - jedino je ona shvatila što znači premijera, trud glumaca, redatelja i svih ostalih koji sudjeluju u predstavi.

    TEMA O KOJOJ SE ŠUTI

    [FOTO] Poznati na premijeri predstave Tene Štivičić: Pojavila se Severina, a Veljača se nije odvajala od supruga

    Pogledaj galeriju

    Tako je i ovaj put Severina zabljesnula i zasluženo pobrala svu pažnju u raskošnoj bijelo-crvenoj haljini s cvjetnim aplikacijama. Asimetrična haljina, spuštenih ramena i zavodljivog proreza, bila je dovoljna da u natmurenu zgradu donese svjetlo koje ona i zaslužuje.

    Chic cipele i Diorova torbica te raspuštena kosa upotpunili su ovaj Sevkin itekako dobar stajling.

    • +8
    Severina Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.