FASHION GURU

Nakon mračnog razdoblja Severina kao da je procvjetala; spojila je nespojivo i izgleda senzacionalno

  • 02.10.2021 u 11:03

  • Bionic
    Reading

    S akademskih slikarom i piscem Dimitrijem Popivićem, Severinu veže uspješna suradnja i prijateljstvo, a na predstavljanju njegove nove knjige u KBC-u Dubrava plijenila je pažnju efektnim stajlingom na kojeg nije ostao ravnodušan ni Fashion guru

    Nakon mračnog razdoblja Severina kao da je procvjetala. Za predstavljanje knjige velikog Dimitrija Popovića pojavila se u pomalo nesvakidašnjem, ali ipak itekako dobrom stajlingu.

    privlačila je poglede

    [FOTO] Severina stigla na promociju s producentom za kojeg se pisalo da joj je osobito blizak

    Pogledaj galeriju

    Jest da su inače životinjski uzorak i boja dosta agresivni da bi se nosili u kompletu, ali baš to je dobro u ovom slučaju. Bomber jakna i midi suknja s prorezom u sredini su u isto vrijeme seksi, pomalo sportski, trendi i glamurozna kombinacija.

    Ovo zadnje je najviše zbog cipela i torbe jer na ovo je mogla obuti i tenisice pa bi svejedno dobro izgledalo.

    Oko nje su ipak men in black pa se morala istaknuti i uspjela je u tome. Naravno da je uvijek netko tu koga spajaju s njom, ni to je manje bitno, bilo bi čudno da nema nikog, bitnije je da dobro izgleda.

    • +8
    Severina Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.