IVANA PARIS 'U DOBRU I ZLU'

Već smo u komi od priprema za vjenčanje

Ivana Paris I Dino Bubičić 2

Ivana Paris I Dino Bubičić 2

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Budući mladenci zadovoljni su što nije cijela organizacija na njima jer su već sada jako umorni. Ovoga puta u realityju 'U dobru i zlu' Ivana i Bubi birali su glazbu za svadbu. Bit će i narodnjaka jer ih Ivana sluša te je nije sram to priznati

'Samo da je domaće. Volim i klape, Olivera i narodnjake', kaže Ivana dok se Dino ograđuje od narodnjaka. 'Kod mene mora biti Oliver, Gibonni, Tony i narodna', bila je uporna Ivana.

'Volim pjevati, no svjesna sam toga da ne znam pjevati. Znam da me nitko ne sluša i da ružno zvuči, ali ja pjevam', dodaje Ivana koja se razboljela jer joj je od stresa pao imunitet. Osim glazbe, Dino i Ivana su predstavili svoje roditelje, buduće punce i punice, svekrve i svekre.

'Iako su mi roditelji rastavljeni, nađemo se skupa. Sad je bila dobra prilika da se nađemo jer žene sina jedinca. Dino je izjavio da samo ne želi da ga sin gnjavi kao što je on gnjavio svoje roditelje. 'Ti si bio jako dobar dečko. U pubertetu je to malo šlepalo, ali poslije je sve došlo na svoje', rekla je Dinina majka.

'Kao mali slušao sam da su roditelji najbolji prijatelji i nisam to iskreno vjerovao sve dok nisam završio u zatvoru. Onda sam shvatio tko mi je prijatelj, a tko poznanik', zaključio je Dino.

Ivana je sa svojom mamom raspravljala kako će poslije poroda doći kući. 'Ja nisam išla nikamo', odgovorila je njezina mama, dok je Ivana inzistirala da nakon poroda dođe kući jer se mora naspavati, te da će mama paziti na dijete dok ona bude išla u teretanu. 'Ne pada mi na pamet!' rekla je Ivanina mama koja nije bila oduševljena idejom da će se i Dino preseliti u njihovu kuću.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi