LUKA MODRIĆ REKAO 'DA'

Vanja na vjenčanju blistala u sivoj haljini

13.05.2010 u 11:51

Bionic
Reading

Vanja Bosnić, od srijede i službeno supruga nogometaša Luke Modrića, na vjenčanju je nosila jednostavnu, vrlo elegantnu sivu trudničku haljinu, na dekolteu i preko naramenica optočenu kamenčićima

Haljina, rezana ispod grudiju, odakle se širila u naborima sve do poda, krasila je Vanju Bosnić tijekom samog čina vjenčanja, koje je održano u dvorištu zagrebačkog restorana Okrugljak.

Diskretan, ali vrlo efektan detalj bile su naramenice sa svjetlucavim detaljima, koje su počinjale duboko na dekolteu i širile se u obliku slova V.

Ispod haljine Vanja je nosila tajice, a kako je u visokom stupnju trudnoće, balerinke su bile najbolji izbor obuće. Jedino je Balenciagina torbica upućivala na natprosječni materijalni status para.

Svečanu haljinu Vanja je obukla tek u restoranu, a od kuće se, s roditeljima, dovezla u crnim tajicama i laganoj košuljici s ljubičastim i sivim kockicama.

Luka je pak u restoran došao u majici i trapericama, a svadbeno je odijelo obukao također netom prije svadbenog čina. Bio je vrlo elegantan u crnom odijelu, bijeloj košulji i kravati.

Sve u svemu, jednostavno, decentno vjenčanje, bez velike pompe, uz birano društvo koje je uživalo u bogatom svadbenom meniju uz tamburaše.