DODJELA GQ NAGRADA

Vanja Modrić iznenadila modnim odabirom: Skupocjene brendove zamijenila hrvatskim dizajnom

23.11.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Još jedno priznanje sinoć je u Madridu primio Luka Modrić - onu za muškarca godine po izboru časopisa GQ. Ipak, iako je, kao i obično, pažljivo odabrao kombinaciju za izlazak pred fotografe, svu pažnju ipak je 'ukrala' njegova supruga Vanja Modrić. Inače vjerna skupocjenim dizajnerima, osobito Dolce & Gabbana, Vanja je ovoga puta odabrala hrvatski dizajn

Ovo je, po svemu sudeći, godina Luke Modrića, koji je sinoć u Madridu primio još jedno priznanje - časopis GQ proglasio ga je muškarcem godine, a svečana dodjela nagrada u Westin Palace hotelu značila je i pažljiv modni odabir. Luka nije pretjerano razmišljao, te je odarao crno odijelo, sa crnim širokim pojasom i leptir mašnom te bijelom košuljom, no Vanja se i ovoga puta potrudila da zablista.

Inače vjerna skupocjenim dizajnerima, među kojima, čini se, najviše preferira Dolce & Gabbana, ovoga puta iznenadila je odabirom. Talijane je stavila po strani, možda i zbog posljednjeg skandala vezanog uz njih, i na crveni tepih stigla u haljini s potpisom omiljene dizajnerice poznatih Hrvatica - Aleksandre Dojčinović.

  • +3
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vanja Modrić tako je odjenula Lei Lou crnu haljinu nazvanu Lori, čija je cijena 5.999 kuna, a može se kupiti i u bijeloj varijanti. Na nogama je imala crne cipele na visoku potpeticu s otvorenim prstima, dok je u ruci čvrsto držala poznatu Lady Dior torbicu, čija se cijena, ovisno o veličini, kreće od 20 do 30 tisuća kuna . Prije negoli je ušla u hotel, Vanja je skinula crnu bundu koju je prebacila preko ramena.