VEČER GLAMURA

Supruge nogometaša oduševile izgledom, ali Ramosova lijepa Pilar sve je zasjenila

25.09.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada za najboljeg nogometaša svijeta The Best FIFA Football Awards brojni sportaši stigli su u pratnji svojih supruga i partnerica koje su se potrudile i dotjerale od glave do pete. Ipak, među brojnim ljepoticama istaknula se Ramosova supruga Pilar

Malo tko u televizijskom prijenosu, ali i od posjetitelja uživo u ponedjeljak navečer na svečanoj dodjeli Fifinih nagrada nije primijetio lijepu suprugu Sergija Ramosa. Atraktivna brineta prodornih plavih očiju bacila je ostale okupljene dame u drugi plan.

Pilar Rubio odjenula je dugu šljokičastu haljinu s izazovnim prorezom na lijevoj nozi, koja je ovom glamuroznom stajlingu dala i dozu seksepilnosti. Bujnu kosu raspustila je u blagim valovima, a na usne stavila upečatljiv crveni ruž. Dok su zajedno pozirali, kapetan španjolske reprezentacije nije skrivao ponos zbog svoje zgodne supruge s kojom je u braku zadnjih šest godina.

  • +8
Žene nogometaša Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svojim je stajlingom buru komentara izazvala i Joana Sanz, supruga brazilskog reprezentativca Danija Alvesa. Vitka i visoka španjolska manekenka uskočila je u provokativnu prozirnu haljinu s dubokim dekolteom.

U London je u pratnji supruge i dvoje dječice stigao i Brazilac Marcelo Vieira. Njegova voljena Clarisse Alves opredijelila se za sigurnu varijantu crnog stajlinga dok je tek malo kože pokazala uskim prorezom u struku.

Na svečanoj dodjeli sudjelovao je i Michael Ballack, umirovljeni njemački nogometaš koji je došao s partnericom Natachom Tannous. Uspješna ekonomistica opredijelila se za vatrenocrveni kombinezon s dekolteom u prvom planu.

Mladi francuski nogometaš Raphael Varane pokazao je pak svoju voljenu suprugu Camille Tytgat. Par je u braku tri godine, a slatka plavuša najvjernija je podrška sve uspješnijem sportašu. Na crvenom tepihu spremno je pozirao i slavni Zinedine Zidane uz svoju ljepoticu Veronique. Zanosna Francuskinja sve je oduševila dugom srebrnom haljinom, koju je kombinirala s Chanelovom torbicom iste nijanse.

U centru pažnje sinoć je bio i naš Luka Modrić jer je proglašen najboljim nogometašem svijeta. Od ponosa je pucala njegova supruga Vanja, a odjenula je glamuroznu crnu kreaciju koja joj je stajala kao salivena.

I obitelj našeg izbornika Zlatka Dalića bila je u Londonu, a nedostajao im je samo stariji sin Toni. Na svečanoj dodjeli nagrada Dalić se pojavio u pratnji supruge Davorke Propadalo, koja se također opredijelila za provjerenu varijantu male crne haljine. Uz slavne supružnike bio je i mlađi sin Bruno.