ZBOG UKIDANJA 'ZAKONA LJUBAVI'

Vanessa Radman se vraća u Njemačku

10.12.2008 u 14:02

Bionic
Reading

Kad je saznala da se ukida hrvatska sapunica 'Zakon ljubavi', glumica kojoj je ovo bila treća uloga zaredom u produkcijskoj kući Ava odlučila se vratiti u Njemačku, gdje živi od srednjoškolskih dana

Kao što je gledatelje iznenadila preko noći donesena odluka o ukidanju hrvatske sapunice 'Zakon ljubavi', još je više iznenadila, bolje rečeno šokirala, glumce iz navedene sapunice.

Među njima je i Vanessa Radman, koja u sapunici ima jednu od glavnih uloga te koja baš zbog tog iznenadnog ukidanja napušta Zagreb i vraća se u Njemačku, gdje živi njezin suprug i filmski i kazališni scenograf Tim Florian

Premda ju je vijest o tome da će se posljednja epizoda emitirati 12. prosinca ostavila zatečenom, ona pak na to ne gleda kao na nešto loše, već kaže kako vjeruje da se sve događa s razlogom te da je prekid prikazivanja svojevrstan splet okolnosti.

Oštro demantira navode o tome da ekipi 'Zakona ljubavi' producentska kuća Ava duguje honorar, kao i da je zbog tog angažmana izgubila neke druge projekte.'Glupost je da nam Ava duguje honorare. Meni nitko ništa nije ostao dužan, a ponude su stizale i stižu', rekla je glumica za magazin Story.

Rođena Križevčanka, koja se u Njemačku s roditeljima preselila kao srednjoškolka, sada se planira neko vrijeme odmarati, a sudeći prema tome koliko ju je, kako je sama rekla, osvojila i inspirirala malena nećakinja, koja je nedavno rođena, tko zna možda će nas i Vanessa iznenaditi o vijesti da čeka bebu.