TIJELO IZ SNOVA

Užarila Instagram fotografijom u bikiniju: Sharon Stone zanosna i u 60.

07.07.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Sharon Stone još je jednom dokazala da su godine za nju samo broj objavom fotografije na kojoj pozira u tirkiznom bikiniju

Jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša, seks-simbol 90-ih Sharon Stone uživa u zasluženom predahu nakon ove godine pet snimljenih filmova koji se uskoro očekuju na kinoplatnima.

I u šestom desetljeću života slavna glumica oduševljava izgledom koji je ovaj put naglasila tirkiznim bikinijem.

Holivudska diva je slavu, ali i status seks-simbola stekla zahvaljujući filmu 'Sirove strasti', a jedna je od rijetkih zvijezda koje nisu podlegle nametnutim standardima ljepote, pa stari dostojanstveno, bez estetskih zahvata i botoksa.

'Sama ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lijepa i atraktivna jednostavno nije istinita. Ne želim biti ljepotica koja ne stari. Želim biti žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama. Ne trudim se izgledati kao djevojka jer to više nisam. Jako sam sretna zbog toga što sam odrasla žena', rekla je svojedobno Stone, ne krijući to da ju je puno kirurga nagovaralo da ode pod nož i napravi facelifting. No glumica smatra da zbog plastične kirurgije svi na kraju izgledaju isto.

  • +3
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sharon Stone živi zdravo, redovito vježba i pazi na uravnoteženu prehranu te ne pije alkohol.

'Svaki put kad vježbam, radim nešto drugo ovisno o tome koje dijelove želim pokrenuti', izjavila je za magazin Shape i otkrila da kombinira različitu vrstu tjelovježbe, od joge, preko plesa, do strechinga.

  • +4
Sharon Stone na Mauiju Izvor: Profimedia / Autor: profimedia