kreme ne pomažu

Uzaludan trud: Slavna ljepotica pokazala strije i oduševila svijet

30.05.2018 u 14:17

Bionic
Reading

Poznata kao slavna dama bez dlake na jeziku i koja se ne libi pokazati svoje pravo lice, manekenka i američka TV ličnost Chrissy Teigen sve je uspjela oduševiti iskrenom objavom o beauty boljkama koje muči većina žena nakon poroda

Nakon djevojčice Lune May, koja ima dvije godine, u obitelj manekenka Chrissy Teigen i pjevača Johna Legenda stigao je novi član obitelji – maleni dječak imena Miles Theodore Stephens.

Kao otkriva manekenka i TV ličnost, u trudnoći je redovito na područje trbuha nanosila kreme protiv strija koje, sudeći po njezinom novom Instagram storyju, nisu izvršile zadatak.

Zaprepaštena i tužna viđenim, 32- godišnja Chrissy svojim mnogobrojnim fanovima bez zadrške pokazala je nove strije dobivene na bokovima unatoč činjenici da se trudila kožu održavati vlažnom i njegovanom tijekom posljednje trudnoće.

  • +21
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Neee…mislila sam da učinila dobar posao s kremama', uzviknula je Chrissy u Instagram storyju na vlastitom profilu kojeg prati 17 milijuna fanova.

Chrissy i suprug John Legend postali su roditelji dječaka Milesa Theodorea Stephensa u srijedu, 16. svibnja, nekoliko tjedana prije predviđenog termina.

NJUJORŠKA OAZA

Pogled koji zaustavlja dah: Od ovog stana jedino je ljepša terasa

Pogledaj galeriju