inovativna linija uređaja

Uz prave uređaje i kućanski poslovi postaju užitak!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Posljednjih mjeseci svi smo se suočili s iznimno izazovnim načinom života. Rad od kuće, pravila kojih se moramo pridržavati izvan svoja četiri zida te svakodnevno balansiranje između privatne i poslovne sfere danas izgleda potpuno drukčije od onog na što smo navikli

Zima koja je pred nama donosi nove izazove i često nam se čini kako nam je potrebna pomoć da bismo sve uspješno posložili. Primjerice, rjeđe idemo u kupovinu i kupujemo veće količine namirnica koje nemamo gdje skladištiti, a vrijeme je i za zimnice u čijoj pripremi mnogi uživaju. Također, hladni dani nam ne idu u prilog niti prilikom pranja i sušenja rublja.

Tu nam u pomoć stiže Samsung s inovativnom linijom uređaja koji pomoću napredne tehnologije i umjetne inteligencije pamte navike i ponašanje korisnika te pružaju personalizirano iskustvo prilikom njihova korištenja. U svemu tome, veliki naglasak je stavljen i na dizajn uređaja, kako bi se savršeno uklopili u svako kućanstvo.

Potpuno tih hladnjak u koji stanu sve namirnice

Sviđa li vam se sofisticiran stil kućanskih uređaja, Samsung RB7300 hladnjak s ravnom prednjom pločom od nehrđajućeg čelika će vas oduševiti! Uzmemo li u obzir performanse ravnomjernog hlađenja, činjenicu da ne proizvodi gotovo nikakvu buku i jednostavan, ali praktičan, dizajn ovoga hladnjaka, jasno je da je to što nam još nedostaje u kuhinji. Bitno je naglasiti da je hladnjak standardnog dizajna dubine 600 mm, zbog čega se savršeno uklapa s kuhinjskim ormarićima. Minimalistički dizajn izvana nastavlja se i u unutrašnjosti hladnjaka, u kojem se, između ostalih, nalaze skriveni zaslon, ravna polica za vina te spremnici i kutije za namirnice.

Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Stoga je dostupno više prostora za pohranu bez stršenja izvan radne površine. Hladnjak također ima prekrasna ravna vrata, s integriranim dozatorom za vodu. Zahvaljujući All Around Cooling i Metal Cooling tehnologijama, ovaj hladnjak s posebnim Optimal Fresh+ odjeljkom, hranu će ravnomjerno hladiti, a njenu svježinu održati mnogo dužom. Također, u hladnjaku je moguće imati i dva odjeljka tako da skladištenje namirnica možete pretvoriti u pravi mali zajednički ritual s vašim partnerom. Hladnjak je iznimno tih, gotovo bezvučan, te mu je pojačana izdržljivost što ga čini idealnim „cimerom“ na dulje staze.

Pranje rublja i ušteda u jednom

Upoznate li se jednom s mogućnostima koje vam pri obavljanju kućanskih poslova pružaju kućanski uređaji, razmazit ćete se i poželjeti otići korak dalje. Prvo što će vam pasti na pamet bit će silne količine rublja. U slučaju da na poslu imate dress code, a uz to se volite treningom osloboditi stresa, rublje za pranje vam se sigurno gomila nevjerojatnom brzinom. Naravno, potrošnja vode i struje u ovom slučaju postaju bitna stavka.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Samsung WW9800T perilica rublja će uspješno doskočiti svim ovim izazovima. Perilica dolazi s QuickDrive tehnologijom koja skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije do 20%. Zahvaljujući EcoBubble™ tehnologiji, perilica pojačava učinak deterdženta, čak i u hladnoj vodi. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju. Higijensko čišćenje parom koje omogućuje ova perilica dubinski čisti svaki komad odjeće i tako uklanja prljavštinu te 99,9 % bakterija i alergena. Rublje je na taj način temeljitije oprano, dok su tkanina i boja odjeće i dalje očuvane.

Ova perilica s QuickDrive tehnologijom ima i jednostavno Al Control sučelje, koje predlaže najprikladnije programe pranja rublja. Naime, AI Wash tehnologija upotrebljava senzore kako bi izračunala težinu rublja te optimalnu količine vode i deterdženta za njegovo pranje. Uz to, u perilicu je moguće i naknadno dodati komad odjeće koji smo zaboravili, a sve zahvaljujući Add WashTM vratašcima. Ovako nešto smo dosada mogli samo sanjati.

Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače kupljene od 1. 9. do 31. 12. 2020. te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene od 1. 10. do 31. 12. 2020. moguće je dobiti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite stranicu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!