ŠTO ČINITI

Uz ove super trikove koža će vam blistati

29.07.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Kako bi koža izgledala svježija i kako biste odstranili odumrle stanice, s vremena na vrijeme treba napraviti temeljit piling tijela i lica

Uz svakodnevnu njegu kože, dva puta tjedno potrebno je napraviti piling koji će uz laganu masažu dati sjajne rezultate. Koža će vam biti baršunasta, meka i uzvratit će vam novim sjajem. Za bolji učinak pilinga, koristite se ručnikom ili rukavicom namijenjenom za piling. Oni će svojom teksturom ujedno kožu i masirati.


Kako biste napravili najbolji piling u svom životu, donosimo vam savjete Marcije Kilgore, osnivačice Bliss Spa.

Evo koje korake trebate slijediti:

1. Prije samog pilinga na kožu nanesite ulje.
2. Suhim ručnikom potom lagano masirajte tijelo od stopala prema gore.
3. Nakon toga uđite pod tuš i na tijelo nanesite piling, najbolje neki prirodni od šećere i meda ili soli.
5. Kružnim pokretima masirajte tijelo i potaknite cirkulaciju, a piling će ujedno odstraniti i odumrle stanice. Posebnu pažnju obratite na stopala, laktove i koljena.
4. Potom toplom vodom i nježnim gelom isperite piling s kože.
5. Tijelo nahranite hranjivom kremom koju je najbolje nanijeti na vlažnu kožu.


Prema pisanju časopisa Allurenajbolje vrijeme za napraviti piling tijela je ujutro. Naša koža se regenerira preko noći pa je odumrle stanice najbolje odstraniti ujutro. Najbolje bi bilo piling raditi dva puta tjedno, a utrljavajte ga kružnim pokretima 30 sekundi i nakon toga isperite mlakom vodom. Ako pak želite uštedjeti vrijeme možete piling pomiješati s gelom za tuširanje i sve napraviti u isto vrijeme.

SAVJET EKSTRA
Ne zaboravite na usne
Ispucale usne jednostavno nisu seksi. Ovaj najpoželjniji dio ženskog lica trebao bi biti mekan i puten. Izaberite nježan proizvod za blagi piling usana ili lica i nježno s njih uklonite odumrle stanice.

Kako omekšati laktove
Kada laktovi postanu grubi možete ih omekšati i učiniti ljepšima jednostavnim trikom. Izrežite prste na gustim toplim čarapama. Na laktove stavite maslinova ulja ili nekog bogatog masnog losiona koji volite. Preko njih navucite čarape i ostavite da tako djeluje preko noći. Ujutro će vam koža biti znatno mekša i još kad napravite piling sigurno ćete biti zadovoljni rezultatom.