SEKSIPIL SA STILOM

Uvijek neodoljiva Bar pokazala bujni dekolte

20.01.2011 u 17:22

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Bar Refaeli u uskoj je haljini mamila uzdahe na Escadinoj reviji u Njemačkoj te se nakon toga odlično provela na after partiju, no bez pratnje dečka Leonarda DiCaprija

Bar Refaeli poznata je po besprijekornoj liniji koja trpi gotovo sve krojeve i materijale. Tako je za posjet Escadinoj modnoj reviji te

after partiju odjenula crnu dekoltiranu duu haljinu čiji je donji satenski dio lagano padao i naglašavao njezinu vitku liniju.

Ipak, gornji dio haljine ukrašen naborima i dubokim dekolteom je bio znatno zanimljiviji, te je zasigurno plijenio i mnogo pažnje. Odjevena jednostavno, ali stilski besprijekorno, Bar je još jednom pokazala da se u modnom svijetu snalazi bez problema.

Nedavno se počelo i šuškati o mogućem vjenčanju Bar i Leonarda s kojim je već duže vrijeme u vezi, a pričalo se i da je Leonardo prešao na judaizam da bi se mogao vjenčati s lijepom izraelskom manekenkom. Navodno Leo trenutno istražuje židovsku kulturu i običaje, a izvori navode da je sve spremniji odvesti Bar pred oltar.