trendi i na odmoru

Uvijek izgleda fantastično: Hailey Bieber zapalila je društvene mreže fotografijom u badiću, a jedan modni detalj posebno privlači pažnju

25.01.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Hailey Bieber slovi za jednu od najutjecajnijih modnih influencerica, a mnogi je zovu i kraljicom uličnog stila. Njezinim modnim kombinacijama nerijetko dominiraju sakoi i Bottega Veneta torbice, no svojom najnovijim objavom na Instagramu podsjetila nas je kako i na plaži može biti itekako trendi

Za Hailey Bibere moda nije samo igra, a svaki svoj stajling pomno usklađuje i upotpunjava modnim dodacima. Tako na plaži, baš kao i na gradskim ulicama, Hailey posebno pazi na odjeću i modne detalje. Dokazuju to i njezina najnovije fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu.

U nizu od tri fotografije Hailey pozira odjevena u šareni mini bikini koji u punom sjaju otkriva i naglašava njezinu besprijekornu figuru, a poseban dodatak čine šešir, lančić oko vrata i posebno zavodljiv lančić za tijelo.

U opisu fotografije Hailey je stavila samo emotikon duge, no njezini brojni obožavatelji bili su puno rječitiji pa su je pohvalili i udijelili joj komplimente za izgled.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, ova modna sezona bilježi povratak retro trendova, a čini se kako to neće zaobići ni badiće, pa će tako plaže preplaviti mini modeli koji se vežu trakicama, s gornjim dijelom u obliku popularnih 'trokutića' te mini gaćicama. Retro stil Hailey je naglasila u šarenim printom i još jednom dokazala da je uvijek, bez obzira je li na odmoru ili zaposleno trči ulicama Los Angelesa, u trendu.