pametan odabir

Uvijek igraju na sigurno: Kate Middleton i Liz Truss haljine kupuju u istom dućanu, a jasno je i zašto

17.10.2022 u 14:55

Bionic
Reading

U potrazi za haljinom koja će istovremeno biti pristojna, ali naglašavati ženstvenost - dvije iznimno važne engleske dame odabrale su haljinu poznatog britanskog modnog brenda Karen Millen. Liz Truss odabrala je vatreno crvenu, a Kate Middleton sunčano žutu

Izgleda da britanska premijerka Liz Truss i princeza od Walesa vjeruju istom modnom brendu - Karen Millen. Obje su, obavljajući zadatke koje nose njihove funkcije, odabrale 'Forever dress', haljinu modnog lanca Karen Millen.

Prva ju je zapazila Kate Middleton koja se odlučila za haljinu u žutoj varijanti te ju je nosila za posjet rodilištu gdje je sudjelovala u radu pružanja podrške trudnicama i majkama. Zatim ju je odjenula Liz Truss na konferenciji Konzervativne stranke u Birminghamu, gdje je zasjala u crvenoj haljini i crnim visokim potpeticama.

Riječ je o haljinama istog brenda koje se razlikuju jedino u donjem dijelu; Kate Middleton odlučila se za plisiranu, a premijerka za pencil skirt varijantu. No, obje haljine laskaju figuri, a pritom nisu vulgarne.

  • +6
Kate Middleton i Liz Truss Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljivima ih čini i V-izrez koji otkriva dovoljno kože da se naglasi ženstvenost, a ipak nije nepristojno ili provokativno. Isto ima neuobičajen obrnuti urezani rever koji pogled usmjerava prema gore. Također, struk je suptilno naglašen remenom.

Već se dugo zna da što Kate jednom odjene postane apsolutni best-seller, što je i slučaj s ovom haljinom koja je rasprodana u svim veličinama. Ova haljina u različitim varijacijama dostupna je od 2015. te je čest odabir mnogih žena. Dostupna je u različitim bojama, a posebno vrijedi istaknuti činjenicu da se izrađuje u veličinama od 36 do 54. Njena cijena je 225 funti, što ju čini prihvatljivom za britanske dame.

BESPRIJEKORNO IZDANJE

Efektna haljina stoji joj kao salivena: Kraljica Letizia plijenila elegancijom na ulicama Madrida

Pogledaj galeriju

Haljina je čest odabir 'običnih' poslovnih žena čiji poslovi zahtijevaju elegantnu odjeću i koje nemaju vremena tražiti druge opcije. Trebaju odjeću koja nije prenisko rezana na prsima, ne otkriva im nadlaktice, skriva koljena i omogućuje im da neometano rade bez da ih odjeća sputava.

Karen Millen poznati je britanski modni brend, koji svoju odjeću prodaje online, a osobito specijaliziran je za kapute i večernju odjeću.