stajling bez greške

Ugledala se na Kate Middleton: Omiljena kraljičina snaha igra na sigurno i nosi jednu od naljepših dnevnih haljina

11.10.2022 u 13:34

Bionic
Reading

Sophia, grofica od Wessexa otputovala je u južnu Afriku, a njezin modni odabir odmah je privukao pažnju. Naime, grofica od Wessexa pojavila se u bijeloj elegantnoj i lepršavoj haljini dizajnerskog potpisa, a taj stil neodoljivo podsjeća na odličan stajling koji je Kate Middleton pokazala prošlog tjedna

Sophie, grofica od Wessexa, stigla je u Bocvanu u sklopu svoje kraljevske turneje po Commonwealthu. Grofica se odlučila za prekrasnu bijelu lepršavu haljinu koju je već nosila na Šri Lanki 2018. Elegantna košulja-haljina vrlo laskavog kroja i midi duljine izrađena je od kombinacije pamuka i lana, a poeban detalj činio je široki remen koji oblikovao siluetu i naglašavao struk.

Dizajn haljine koje predstavlja savršenu dnevnu haljini potpisuju Stephanie Danan i Justin Kern. Prema riječima samih dizajnera, ova jednostavna, ali vrlo efektna i praktična haljina Opisana je kao 'jednostavna haljina od mješavine lana i pamuka koja, sa svojom klasičnom A-siluetom podsjeća na radnu odjeću iz 50-ih.'

Sophie Wessex Izvor: Profimedia / Autor: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Nažalost, ove haljine više nema na zalihama, ali stil je podsjećao na žutu Karen Millen haljinu koju je Kate Middleton nosila i oduševila prošli tjedan. Ta je haljina se toliko svidjela kraljevskim obožavateljima da rasprodana u rekordnom roku.

Elegantna i prozračna Sopheina bijela haljina s remenom u struku bila je sjajan odabir za dnevni izlazak, a profinjen izgled bio je naglašen rukavima koji su sezali do laktova te midi duljinom. Grofica je haljinu kombinirala s espadrilama koje je nosila već mnogo puta. Riječ je o Penelope Chilvers Scoop kožne espadrilama u žutosmeđoj boji, koje se prodaju za 159 funti, odnosno nešto malo manje od 1340 kuna.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia