kate middleton

Moćan crveni kaput princeze od Walesa bio je pun pogodak: Odbacila je crnu odjeću i po prvi put od kraljičine smrti odjenula nešto u boji

27.09.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa trenutno se nalaze u svojoj prvoj posjeti Walesu, otkako su preuzeli nove titule. Put ih je prvo odveo na sjeverozapadni otok Anglesey, gdje su živjeli kao mladenci, a okupljeno mnoštvo oduševljeno ih je dočekalo, a Kate je blistala u efektnom crvenom kaputu

Po prvi put otkako su preuzeli titule princa i princeze od Walesa, princ William i Kate Middleton posjetili su Wales, a među brojnim lokacijama tu su neke i za koje ih vežu posebna sjećanja. Put su započeli u Angleseyju, na sjeverozapadu Walesa, gdje su živjeli zajedno kao mladenci i novopečeni roditelji, dok je princ William radio kao pilot helikoptera za potragu i spašavanje u Kraljevskim zračnim snagama.

Za vrijeme obilaska Holyheadu u Angleseyju kraljevskom paru pristupio je u četverogodišnji dječak Theo Crompton koji je Kate darovao buket cvijeća te bio vidno savladan emocijama. Kate i Williama su kleknuli i nekoliko minuta posvetili razgovoru sa simpatičnim dječakom koji ih je dočekao na lokalnoj stanici RNLI-ja za spašavanje.

  • +8
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Za odlazak u Wales Kate je posegnula za vrlo hrabrom bojom, crvenom i nije pogriješila, dapače. Crne klasične hlače 'na crtu' širokih nogavica i crnu bluzu osvježila je dodatkom moćnog, crvenog kaputa. Pomalo vojničkog stila, midi duljine do koljena Katein kaput vrlo je upečatljiv komad. I dok bi mnogi, zbog zlatnih ukrasa na džepovima, mogli pomisliti kako se radi o Gucci kreaciji, zapravo je riječ o dizajnerskom komadu njezinog jako omiljenog brenda LK Bennett. Cijena kaputa iznosi malo manje od 600 funti, odnosno oko pet tisuća kuna. Ovaj model kaputa čak i nosi ime 'Spencer' i time potvrđuje da je pravi komad za kraljevski izgled – elegantan, upečatljiv, no opet ne napadan.

Kombinaciji je Kate dodala naušnice Spells of Love i već viđenu crnu torbu Grace Han. Bila je to je savršena kombinacija za dan ispunjen obvezama. Bio je to po prvi put, od smrti kraljice Elizabete, da se nova princeza od Walesa pojavila u stajlingu u boji, a za takav izlazak odabrala je doista moćnu kombinaciju.