na dodjeli stipednija

Uvijek elegantna Kristina Čilić ukrala je svu pažnju: Ovom stajlingu teško je naći manu

11.03.2024 u 18:14

  • +4

Kristina Čilić

Izvor: Pixsell / Autor: DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL / RONALD GORSIC /cropix

Bionic
Reading

Iako je poprilično je samozatajna i voli se držati podalje od očiju javnosti, supruga najboljeg hrvatskog tenisača, Kristina Čilić nikada ne propušta biti Marinova velika podrška i stajati uz njega u važnim trenucima. Tako je bilo i ovoga puta, povodom dodjele stipendija Zaklade Marin Čilić na kojoj je Kristina oduševila besprijekornim stilom

U Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade održana je svečana dodjela stipendija Zaklade Marin Čilić. Poznati hrvatski tenisač uručio je 25 stipendija za mlade sportaše i glazbenike s čime ukupan broj stipendista narastao na 128. A u prvom redu sjedila je Marinova supruga, Kristina Čilić, njegova uvijek vjerna podrška.

Diplomirana psihologinja i politologinja porijeklom Dubrovkinja, na dodjeli stipendija zablistala je u besprijekornom stajlingu. Odabravši klasični poslovni look, vješto se poigrala s bojama i krojevima te pokazala stajling kojem je teško pronaći manu.

Tamnoplavo odijelo sastavljeno od hlača širih nogavica i oversized sakoa koji je tako dobro izgledao s nabranim rukavima. Ovu kombinaciju naglasila je vrlo efektnom ljubičastom košuljom opuštenog kroja, a stajling je začinila dodacima u crnoj boji – prošivenom clutch torbicom i klasičnim salonkama Poseban detalj predstavljale su naočale u obliku osmerokuta koje su naglasile chic prizvuk ovog poslovnog stajlinga bez greške.

Inače, Marin i Kristina zajedno su više od deset godina, a upoznali su se 2008. godine na Davis Cup susretu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su se vjenčali. A danas su roditelji dvojci dječaka.

DUBROVAČKI ZET

Đir po Stradunu: Marin Čilić uživa na jugu s obitelji

Pogledaj galeriju