PROŠETALA PUSTIM LONDONOM

Chic stajling slavna ljepotica je upotpunila neobičnom torbom koja privlači poglede poput magneta

06.04.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Dok se većina ljudi diljem svijeta skriva u svojim domovima, manekenka i voditeljica Vogue Williams marljivo radi. Plavokosu ljepoticu paparazzi su zamijetili na ulicama Londona dok je šetala prema studiju radija Heart na kojem vodi emisiju Sunday Breakfast. Slavna ljepotica se na radno mjesto uputila dotjerana od glave do pete, a iako je potvrdila da čeka drugo dijete, nisu joj smetale ni visoke potpetice u kojima je s lakoćom koračala engleskom metropolom

Iako je potvrdila kako ona i suprug Spencer Matthews očekuju svoje drugo dijete, manekenka i radijska voditeljica Vogue Williams još uvijek odlazi na svoje radno mjesto. 34-godišnja Irkinja u ranom je stupnju trudnoće i osjeća se izvrsno, što su potvrdile i nedavne paparazzi fotografije na kojima Vogue s osmijehom na licu i u visokim potpeticama korača centrom Londona.

Plavokosa ljepotica nije okretala glave, ali samo zato što su ulice Londona proteklih tjedana puste, kao što je to slučaj i u glavnim gradovima drugih europskih zemalja. No, da je kojim slučajem to bila uobičajena nedjelja prije nekoliko mjeseci, kada nismo znali za koronavirus, sasvim sigurno bi Vogue privukla brojne poglede.

  • +10
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atraktivna manekenka i voditeljica za posao je odabrala vrlo chic odjevnu kombinaciju, utegnuvši se u crne kožne tajice koje je uskladila s prugastom majicom i crnim sandalama na petu. Cjelokupan stajling začinila je crnim sunčanim naočalama i crvenim ružem, dok je kosu podignula u nisku punđu.

Neočekivani odabir bila je ružičasta torba od tvida s potpisom modne kuće Chanel koju je lijepa Vogue natrpala do vrha stvarima. Trenutno se u modu vraćaju velike, praktične torbe pa ne čudi da je slavna ljepotica stajling odlučila začiniti jednim takvim dizajnerskim modelom.