MODNI MAČAK:

Uspješan sam jer imam kvalitetan karakter

06.04.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Stilist Marko Grubnić je svratio na otvorenje prvog hrvatskog H&M-a u društvu najvjernije klijentice, Indire Vladić. Velik modni događaj nije propustio ni Neven Ciganović, pa je to bila idealna prilika da nastave prepucavanje preko medija

Iako se voli hvaliti odjećom s potpisom, Modni Mačak priznaje da čestokupuje krpice u H&M-u, a za ovu priliku ih je spario s Guccijevimtenisicama i torbicom. Osim bez modnih dodataka s potpisom, u javnostise, priznaje, ne pojavljuje bez prethodnog posjeta frizeru.

Nakon što je prošlog tjedna njegov kolega Neven Ciganović izjavio dase od posla stilista ne može zaraditi za stan te da je pitanje kojimse to još poslom Grubnić bavi, Marko mu je odlučio ne ostati dužan.'To je rekao netko tko cijeli dan leži pred televizorom i ne radiništa, pa nije ni čudno da ne može kupiti stan', izjavio je Marko,jedva dočekavši priliku za novi verbalni obračun.

Kao razlog vlastitoguspjeha Marko navodi kvalitete svog karaktera te to što je drugačiji oddrugih, ali i činjenicu da naprosto uživa u svom poslu, a posebno upažnji koju privlači.