OSVAJA IZGLEDOM

Uspjela je zasjeniti upola mlađe ljepotice na crvenom tepihu

18.05.2017 u 09:53

Bionic
Reading

U odnosu na popularne djevojke današnjice koje su za hod po crvenom tepihu u Cannesu uskočile u raskošne balske haljine, glumica Robin Wright odlučila se za modernu verziju male crne haljine

Blještava haljina na zvijezdi serije 'Kuća od karata' predstavljena je u drugoj kolekciji dizajnera Anthonyja Vaccarella za modnu kuću Saint Laurent, kojoj se pridružio prošle godine, nakon odstupanja hvaljenog dizajnera Hedija Slimanea s pozicije kreativnog direktora ove slavne francuske kuće.

Lijepa 51-godišnja glumica odbacila je opciju nošenja čizama predstavljenih u paru s haljinom na modnoj pisti, dajući prednost crnim cipelama u špic.  

Svečanu kombinaciju u duhu 80-ih, zahvaljujući jastučićima na ramenima, bivša supruga Seana Penna zaokružila je poluzalizanom frizurom i make-upom u prirodnim tonovima, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za decentne naušnice i crnu ručnu torbicu.

Robin Wright
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za dobitno izdanje glumice na crvenom tepihu zaslužna je kostimografkinja i stilistica Kemal Harris, s kojom se Robin povezala na snimanju hit serije 'Kuća od karata'.

Zahvaljujući mladolikom izgledu u modernoj inačici male crne haljine, 51-godišnja glumica uspjela se istaknuti i pritom zasjeniti znatno mlađe uzvanice na crvenom tepihu festivala u Cannesu.

  • +3
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia