PORTUGALSKA TURA

Uskršnje praznike provedite u Portugalu

18.03.2015 u 15:22

Bionic
Reading

Uskršnje praznike iskoristite za upoznavanje ljepota Portugala. Ponuda uključuje zrakoplovnu kartu, hotelski smještaj i karte za najpoznatije portugalske turističke atrakcije

Portugalska tura kreće 2. travnja iz Zagreba za Lisabon, a povratak je 6. travnja iz Porta. Cijena aranžmana uključuje prijevoz zrakoplovom Zagreb-Lisabon-Zagreb, smještaj u hotelima 3/4* u Lisabonu u dvokrevetnim sobama, tuš/WC/TV, na osnovi dva noćenja s doručkom, smještaj u hotelu 3/4* u Portu u dvokrevetnim sobama, tuš/WC/TV, na osnovi dva noćenja s doručkom, pratitelja, transfer od/do zračne luke u Lisabonu, sve razglede i izlete prema programu, lokalne vodiče u Coimbri, Portu i Lisabonu, ulaznicu za Nacionalnu palaču u Sintri, ulaznice za Samostan sv. Jeronima u Lisabonu, Crkvu sv. Franje u Portu, sveučilište u Coimbri, probu vina u Portu, vožnju brodom po rijeci Douro, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje.

U cijenu aranžmana nisu uključene zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koji nisu navedeni kao uključeni, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi u hotelu s tri zvjezdice iznosi 4.690 kuna (doplata za jednokrevetnu sobu: 870 kuna) dok je cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi u hotelu s četiri zvjezdice 5.290 kuna (doplata za jednokrevetnu sobu: 1.290 kuna).

Kompletan raspored putovanja možete vidjeti ovdje