DJEVOJKA IZ PRIŠTINE

Upoznajte novu seksi štićenicu repera Jay Z-ja

23.11.2011 u 22:02

Bionic
Reading

Rita Ora porijeklom je s Kosova, a odnedavno je štićenica Jay Z-ja. Britanski mediji predviđaju joj sjajnu karijeru

Rita Ora, mlada pjevačica koja je rođena u Prištini, mogla bi postati novo veliko ime svjetske glazbene scene. Mlada ljepotica podigla je veliku prašinu u britanskim medijima koji je opisuju kao 'mršaviju i opušteniju Beyonce' koja ima sličnosti i s

Gwen Stefani.

Kako piše srbijanski Blic, slavni reper Jay Z prvi je primijetio Ritin talent, a njegova izdavačka kuća Roc Nation planira izdati njezin prvi album. Da nije riječ samo o pukim nagađanjima, potvrđuje i objava na službenim internetskim stranicama izdavačke kuće Rock Nation na kojoj su opjevani i hvalospjevi o mladoj pjevačici.

Rita je rođena u Prištini 1990. godine, a s roditeljima se preselila u Veliku Britaniju kada su započeli sukobi na Kosovu. Odrasla je u Portobelo Roadu, dijelu Londona poznatom po vrlo živoj kulturnoj sceni, a još kao tinejdžerica bila je uključena u lokalnu hip-hop scenu. Pozirala je i za neke poznate časopise poput japanskog Voguea. Javnost ju je posebno zapazila u spotu Craiga Davida za pjesmu 'Where’s Your Love'. Budući da sada iza nje stoji suprug slavne Beyonce, nema sumnja da ćemo o mladoj Riti još puno toga čuti.