NAGRADNJAČE

Upoznajte 'Najotmjenijeg diva u gradu'!

22.11.2010 u 10:48

Bionic
Reading

U kazalištu Trešnja ne propustite zabavnu i poučnu predstavu 'Najotmjeniji div u gradu'. Upoznajte diva koji je odlučio postati najotmjeniji u gradu

Predstava priča priču o divu koji je bio najneuredniji u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan, pa je odlučio kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu. Što mislite, je li postao sretan? Naravno da jest!

No je li ostao sretan? Zna li netko? I znate li što je to sreća i kako se daje? O, da, sreća se može dati! I može biti bilo što, na primjer igračka, zagrljaj ili čak kazališna predstava. Sreća nosi mnoga odijela i može se prerušiti u bilo što. Zato dođite i ne zaboravite povesti sa sobom nekog odraslog koga volite. Ako se u njima još krije dijete, uz malo sreće podijelit ćete puno sreće!

Za najbrže su tportal i Dječje kazalište Trešnja pripremili dvije ulaznice za predstavu 'Najotmjeniji div u gradu' 27. studenog u 17 sati te dvije ulaznice za 28. studenog u 11 sati te u 17 sati. Stoga nam se javite što prije, točno odgovorite na nagradno pitanje i uživajte s klincima u predstavi.

 

Dvije ulaznice za predstavu 'Najotmjeniji div u gradu' u Dječjem kazalištu Trešnja osvojili su:

27. studenog u 17 sati - Maja Bogatić

28. studenog u 11 sati - Rita Čar

28. studenog u 17 sati - Sandra Pocrnić Tarodi