KLISAB PARTY

Upečatljivi kaputi Ivane Paradžiković i Nike Turković pun su pogodak

10.02.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Kaputi su, bez sumnje, najvažniji komad u jesensko-zimskoj garderobi, a stilisti se slažu da je, uz one standardnih neutralnih boja, uvijek dobra ideja imati i nešto odvažnije

Ivana Paradžiković i Nika Turković bile su među najzapaženijim uzvanicama na druženju povodom otvorenja prve Klisabove trgovine u Zagrebu, a za svoj modni odabir dobile su samo pohvale odlučivši se za upečatljive kapute.

Nekadašnja voditeljica i urednica emisije 'Provjereno' izgledala je sjajno u zanimljivom kaputu klasičnog kroja u tri boje, a kombinirala ga je sa sivomaslinastim hlačama, crnom dolčevitom i combat čizmama.

  • +13
Otvorenje prve Klisabove trgovine Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Glazbenica i influencerica Nika Turković, poznata po svojim otkačenim modnim kombinacijama, nosila je kaput efektnog uzorka s kratkim hlačama i statement čizmama robusnog dizajna, a look bez greške nadogradila je trendi bobom i torbicom s ukrasnim lancem.

  • +3
Nika Turković Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Petra Miksik

Osim Ivane i Nike, na ovom druženju uoči otvorenja prvog dućana brenda Klisab idući tjedan, bile su Mia i Mak Melcher, Tina Walme, Lidija Lešić, Ivana Vukušić, Gracija Filipović i dr.

Uz recentne kolekcije, Klisabov dućan u svom asortimanu učinit će trajno dostupnima i bestselere iz ranijih kolekcija, a samo u njemu naći će se i novi modeli u limitiranim edicijama, kao i unikatni modeli, najavljuju dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji stoje iza tog poznatog domaćeg brenda.

Interijer dućana je u suradnji s dizajnerima osmislio stalni suradnik brenda, producent Nikola Beban.