NEODOLJIVI BRAZILAC

Unesrećio je Hrvate, ali ne i Hrvatice!

13.06.2014 u 10:16

  • +2

Neymar Da Silva Santos Junior

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Buda Mendes /Staff

Bionic
Reading

Žene su sinoć manje gledale u loptu i napetu igru, a puno više u neodoljivog Brazilca Neymara. Novi seks simbol je rođen!

Našim nogometašima, ali i svim muškarcima koji su pobožno pratili sinoćnju utakmicu, zadao je strašnu glavobolju i gubljenje živaca. Ženama je pak izmamio osmijeh na lice, posebno onima koje nisu pretjerano upućene u svijet nogometa pa su ga zapravo sinoć prvi put vidjele. On je Neymar Da Silva Santos Junior - tamnoputi Brazilac neodoljivih zelenih očiju.

Ono što su žene sinoć zapazile nije njegova savršena igra, nego neodoljivi dječački šarm, zavodljiv osmijeh i vragolaste oči. Uz sjajne igračke vještine, upravo to je ono što ga je dovelo na dobar glas, ali i učinilo ga poželjnim za brojne sponzore i njihove reklamne kampanje.


Neymar Da Silva Santos Junior rođen je 5. veljače 1992. u Mogi das Cruzes. Mladi nogometaš oduvijek je omiljen među ženama, a trenutno nije u vezi, barem ne službeno. Iako su mu tek 22 godine, Neymar je već iskusio čari očinstva. Naime zgodni Brazilac postao je otac malenog Davida Lucce prije tri godine, a dobio ga je u vezi s bivšom djevojkom Carolinom Dantas.

Kao i svakom Brazilcu, glazba mu je u krvi pa ga smatraju idealnim promotorom brazilske glazbe. Nije mu strano ni zaplesati, a svijet je oduševila snimka njegova plesa u svlačionici na kojoj se jasno vidi da mladi Brazilac zna kako treba izgledati rad kukova. Pitamo se je li i sinoć tako slavio…