za ljubitelje skijanja

Planirate skijanje? Ovo su najatraktivnija skijališta po odličnim cijenama

08.10.2023 u 07:48

Bionic
Reading

Početak nove skijaške sezone sve nam je bliže, što znači da je sada idealno vrijeme za rezervaciju svoje destinacije iz snova. Kako biste što lakše odabrali gdje otići, donosimo pregled najatraktivnijih skijališta po odličnim cijenama

I dok vam ideja o odabiru skijaške destinacije u novoj sezoni možda budi entuzijazam, misao o svemu što trebate napraviti kako biste završili booking svog odmora iz snova vjerojatno vam momentalno - narušava idilu. Tako lako se izgubiti u bogatoj ponudi skijališta i popratnog sadržaja i toliko teško razaznati što daje pravu vrijednost, a što je samo turistička atrakcija.

A što ako biste mogli uštedjeti sate i sate provedene na istraživanju aranžmana i pronaći sve na jednom mjesto? Upravo to nudi vam Skifun.hr - mjesto gdje Hrvatska skija!

Osim što vam nudi mogućnost zakazivanja kompletnog aranžmana u svega par klikova, Skifun.hr pruža vam besprijekorno preglednu ponudu hotela i destinacija uz koje ćete u trenu, na jednom mjestu, saznati baš sve što vas zanima.

No, kako bi vaša potraga bila još jednostavnija i kako biste maksimalno uštedjeli na vremenu (i budžetu), za vas smo pronašli najpopularnije i najpovoljnije destinacije za novu ski sezonu!

Otvaranje sezone

Odlična skijaška baza već od početka prosinca jest PartijanerSKI Opening Drei Zinnen Dolomiti, koje je i Hrvatima najbliže skijalište sustava Dolomiti Superski pa će vam do njega trebati manje od 5 sati vožnje automobilom iz Zagreba.

Vrhunsko skijanje na najmodernijem talijanskom skijalištu možete učiniti još zabavnijim u terminu 13.-17.12.2023. iskorištavanjem Skifun programa događanja, a za tri noćenja i trodnevnu skijašku kartu trebat ćete izdvojiti pristupačnih 292 eura.

No, ako ste u potrazi za još povoljnijom ponudom, ne tražite dalje od otvaranja sezone na Jahorini gdje ćete tri noćenja i trodnevnu skijašku kartu platiti manje od prosječnog obiteljskog ručka u restoranu - tek 108 eura!

Isto tako, ako je vaše skijaško otvaranje sezone zamišljeno prvenstveno kao vikend za provođenje vremena u zabavi s obitelji, mogao bi vas oduševiti ObiteljSKI Opening u Kreischbergu. Riječ je o jedinstvenoj ponudi s posebnim programom koji uključuje dvodnevnu školu skijanja i nezaboravan trenutak za vašu djecu - dolazak Djeda Božićnjaka s darovima!

Osim jednostavnog bukiranja provjerenog smještaja po odličnim cijenama i akcijama za ski karte, Skifun.hr donosi još dvije pogodnosti, koje će vam ukloniti sav stres s pripremama za odmor: snježno jamstvo i osiguranje od otkaza rezervacije.

Naime, kao pravi zaljubljenici u skijanje i vrsni poznavatelji ponuda top skijališta, tim Skifun.hr-a dobro zna koliko stresna može biti mogućnost da svoj, toliko očekivani i skupo plaćeni, zimski odmor provedete bez snijega. Baš zato je nastala mogućnost ugovaranja osiguranja koje vam garantira povrat u slučaju nedostatka snijega!

Uz to, s obzirom na to da je ovakve ponude bitno ugovoriti što prije, a 'život nam se svima dogodi' pa nas neočekivane situacije mogu spriječiti u odlasku na odmor, na raspolaganju vam je i opcija ugovaranja police osiguranja od otkaza rezervacije.

Bijeli tjedan - najbolji skijaški tjedan u godini

I dok je provođenje vremena s obitelji neprocijenjivo, činjenica jest i da ima posebnih čari u trenucima u kojima se možete posve bezbrižno posvetiti samostalnom skijanju. Ako se pitati kako spojiti oboje - proučite što vam sve nudi Bijeli tjedan!

Riječ o uistinu najboljem skijaškom tjednu u godini jer obuhvaća aktivnosti od škole skijanja i animacija za djecu preko skijaške utrke pa sve do provjerenog smještaja idealnog za obitelj.

Za početak, Bijeli tjedan omogućit će vam obilje vremena za sebe jer se svaki dan održava dječja škola skijanja na hrvatskom jeziku. Na ovom tečaju, koji se održava 4 sata svakog jutra, djeca su podijeljena u različite grupe - prema predznanju skijanja, a po mogućnosti i prema dobi.

Uz to, u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima djecu očekuju nove zabave, a roditelje malo vremena za opuštanje, jer je na rasporedu Skifunov miniclub kojeg vode djeci omiljeni animatori.

S druge strane, aktivnost u kojoj ćete moći najviše zajednički uživati definitivno je skijaška utrka koja se održava na kraju svakog Bijelog tjedna, obožavana od strane djece i roditelja, koji svoje najmlađe s uzbuđenjem i entuzijazmom bodre dok se bore za postolje i nagrade.

Najpovoljnija opcija, po cijeni od 1480 eura za cijelu obitelj, s ekskluzivnim popustima na ski karte i smještaj, jest predivni Valmeinier. Ovo moderno obiteljsko skijalište leži usred sunčane doline Maurienne te od svih ponuda Bijelog tjedna nudi najveći broj staza (160 km), uključujući djeci najdražu zelenu stazu na samom vrhu te brojne snježne parkove za one najmlađe.

Neodoljivu kombinaciju skijanja i termalnog opuštanja pronaći ćete u Bad Kleinkirchheimu, koji tijekom Bijelog tjedna nudi i pogodnost skipassa za djecu do 12 godina po cijeni od tek 1 eura. Ovo skijalište privlačno je Hrvatima i zbog svoje blizine jer su njegove čari od Zagreba udaljene tek tri i pol sata vožnje!

Kada je riječ o najboljim ponudama ovog nezaboravnog obiteljskog tjedna, nikako ne smijemo zaboraviti Passo Tonale kao idealnu destinaciju za obitelji s dobrim skijaškim vještinama i željom za uživanje u smještajima s vlastitim Spa & Wellness centrom. Uz to, dodatna ponuda za djecu u okolici uključuje snježne parkove, tubing spust, klizalište, vožnja psećim zapregama, a možete se opustiti i u popularnom krpljanju.

Novogodišnja proslava u čarobnoj atmosferi

Svi oni željni uzbudljive novogodišnje proslave i ulaska u 2024. sa stilom, doći će na svoje uz čak 15 posebnih prilika koje vam donose početak godine u čarobnoj atmosferi zimskih ljepota i uzbudljivih spusteva.

Kao jednu od najboljih ponuda, Skifun.hr donosi vam nezaboravni tjedan u olimpijskom Sestriereu. U jednom od najpopularnijih skijališta u Italiji, četiri osobe će u studio apartmanu moći odsjesti od 30.12.23. do 06.01.24. za pristupačnih 1450 eura.

Osim primamljivog Bijelog tjedna, idilični Valmeinier sjajna je opcija i za obiteljski doček Nove godine. Uz očaravajući pogled s 1500 metara visine, ova ponuda oduševljava i smještajem u hotelu s toplo uređenim sobama drvenog Savojskog stila te s uključenim bazenom i saunom za kompletnu regeneraciju nakon dana ispunjenog zimskim radostima.

Za kraj, tu je i opcija o kojoj definitivno vrijedi razmisliti - smještaj u pitoresknom naselju Landal koje podrazumijeva i besplatnu uporabu unutarnjeg grijanog bazena. Ova ponuda donosi baš sve potrebno za potpunu relaksaciju duha i tijela, pružajući vam luksuzni smještaj i odlično uređene staze.

Uz sve navedeno, jasno je zašto se Skifun.hr prometnuo u nezaobilaznu početnu stanicu skijaša (i svih koji će to tek postati), a ako niti u ovim pomno osmišljenim ponudama niste pronašli svoju skijašku idilu iz snova, jednostavna i detaljna tražilica pružit će vam jasan uvid u najaktraktivnija skijališta te najbolje ponude na tržištu.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Uniline Group d.o.o