blagdansko svjetlo tportala

Ultimativni vodič za blagdane: Prijavi se i osvoji poklon pod borom

01.12.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Kuc kuc, tu je, stigao ga je, jedan od najuzbudljivijih mjeseci u godini! Jeste li započeli s pripremama za blagdane? U duhu blagdanskog veselja, uzbuđenja i darivanja zasjalo je Blagdansko svjetlo tportala i otkriva ono najbolje od najljepšeg dijela godine koje ne može proći bez poklona. Započnimo s odbrojavanjem dana do Božića - zavirite u tportalov blagdanski adventski kalendar gdje svaki dan imate priliku osvojiti vrijedne poklone

S adventom pred vratima očekuje nas okupljanje i druženje s obitelji i prijateljima, najfiniji kolači i gastro užici, omamljujući blagdanski ugođaj i toplina doma spojeni s guštom uređivanja i božićnih dekoracija. Planove za prosinac iščekujemo s velikim nestrpljenjem i dječjom radošću, a zadnji mjesec u godini obilježavaju obitelj, zajedništvo i uživanje u hrani. Blagdansko svjetlo tportala predstavlja ultimativni vodič za najljepše doba godine – od najfinijih recepata, preporuka za najbolje blagdanske filmove i serije, inspiraciju za uređenje doma pa do ideja za putovanja i izlete.

A nismo zaboravili ni na poklone. Možda već imate u planu što kupiti za mamu, baku, dragog ili dragu, i naravno najmlađe, no što je s vašim poklonom? Vrijeme je da se za kraj godine nagradite i razmazite, i nakon tko zna koliko godina osjetite uzbuđenje otvaranja prozorčića adventskog kalendara. Upravo tu nastupamo mi s Blagdanskim svjetlom tportala i vrećama punim sreće i veselja skrivenih u blagdanski adventski kalendar. Da, vrijeme je za darivanje!

Ulazimo u neponovljivih 24 dana do Božića ispunjenih Blagdanskim svjetlom tportala, a na vama je da samo slijedite upute. Naš adventski kalendar skriva 24 'vreće sreće' s lifestyle dodacima i poklon bonovima koje čekaju 24 sretna dobitnika. Svaki dan otvaramo jedan prozorčić kalendara, pravila su jasna, a u vreće smo stavili sve one lijepe stvari koje priželjkujete pod borom. Dijelimo 24 super božićne vreće, s najboljim lifestyle dodacima, proizvodima i uslugama, a prvih 7 koji točno odgovore na pitanje, osvajaju nagradu. Od danas do 24.12. u ponoć možete sudjelovati u natječaju, a dobitnike proglašavamo – svakoga petka. Sretni blagdani!

Dobitnici prvog kola izvlačenja (od 01.12 do 07.12.) su Boris Miletić, Margareta Gluhak, Katarina Karačić, Adrijana Gverić, Morana Iveković Piskač, Aleksandra Telebar i Radmila Trbojević.

Dobitnici drugog kola izvlačenja (od 08.12 do 14.12.) su Dora Kronja, Melita Horvat, Maja Trgovac Mrazović, Tea Videc Reich, Sonja Šparica, Vlasta Žugelj i Lidija Frančešević.

Dobitnici drugog kola izvlačenja (od 09.12 do 24.12.) su Ivanka Ivas, Gabrijela Ivačić, Antonija Bilić Arar, Marina Mikšić-Čurčija, Emil Fuš, Branka Ivanović, Emil Hušidić, Andreja Maričić, Anamarija Stišćak i Pia Juričić.

DODATNE NAGRADE:

Osim mogućnosti svakodnevnog osvajanja Winter baga, naš partner Falkensteiner najsretnijeg čitatelja vodi na vikend putovanje u Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia u austrijskom Nassfeldu, više detalja i pravila o sudjelovanju saznajte na linku.

Za zaljubljenike tehnologije Hrvatski Telekom je pripremio vrijednu nagradu - T Tablet, najnoviji gadget Hrvatskog Telekoma napravljen u suradnji s Googleom te donosi 5G značajke upakirane s čistim Androidom. Kako ga osvojiti saznajte ovdje.

Pokloni Hrvatskog Telekoma

Blagdansko darivanje donosi radost i toplinu, a nema boljeg načina da izrazite ljubav prema svojim najdražima nego pažljivo odabranim poklonima. Ove godine, HT će unaprijediti iskustvo udobnosti i glazbe spojivši dva elementa koja pružaju neizmjeran užitak. Zamotane u prekrasne vesele vrećice, mekane dekice postale su neodoljiv dar, pružajući utjehu i topao zagrljaj tijekom hladnih zimskih večeri. No, tu nije kraj iznenađenjima – ljubiteljima glazbena poklon dolaze slušalice koje će dodatno obogatiti njihovu glazbenu avanturu. Sada mogu uživati u omiljenim melodijama s potpunom slobodom kretanja. Neka ovi blagdani budu ispunjeni toplinom, ljubavlju i nezaboravnim trenucima glazbenog užitka.

Winter box

Fraktura vas nagrađuje s 15 uzbudljivih naslova

Ako i vama zvuči kao san snova blagdanski vikend uz dekicu i miris opuštajućeg čaja u hladnoj zimskoj večeri, oduševit će vas i divan dar koji je za čitatelje tportala pripremila naša simpatična ekipa iz Frakture. I ovoga su puta pripremili divne naslove koji se čitaju u jednom dahu i vode nas u svijet mašte. Pa ako vam je ostatak godine bio ispunjen jurnjavom i stresom, zimski blagdani kao stvoreni za ugodne večeri uz dobro štivo, odlična su prigoda da se konačno opustite.

Winter box fraktura

U suradnji s Frakturom nagrađujemo vas s nekim od čak 15 različitih naslova objavljenima u sklopu projekta Growing Together koji sufinancira Europska unija, kao što su Euforija švedske autorice Elin Cullhed, Snoviđenje svijeta Wernera Herzoga, Nas tri Shide Bazyar, zbirka priča mađarske autorice Krisztine Tóth Panterin sjaj, knjiga Uspon Nizozemca Stefana Hertmansa, Jezerska voda nikad nije slatka Giulije Caminito, a tu je i Lađar poljskog književnika Andrzeja Stasiuka, Šest kovčega Maxima Billera, te briljantan i važan roman o ženskoj povijesti Djevojčica Camille Laurens.

Marvis paste za zube

Blagdani su uvijek u znaku druženja s dragim osobama, a kako bi vaš dah bio uvijek svjež, daruje vas svjetski poznati brend pasti za zube Marvis svojim sjajnim proizvodom Marvis Classic Strong Mint, pastom za zube kremaste teksture, koja osvježava dah i štiti zube. Karakterizira je živahan, osebujan i jedinstven okus peperminta čija svježina pruža intenzivan i dugotrajan osjećaj senzacije. U svojoj bogatoj kolekciji sadrži unikatne, nadasve neobične i zavodljive okuse, idealne za sve one koji vole eksperimentirati s novim i uzbudljivim okusima i žele uživati u luksuznom osjećaju svaki dan. Među neodoljivim okusima možete pronaći od osvježavajuće mente do jasmina, cimeta, đumbira, sladića i ostalih te odišu nesvakidašnjim retro dizajnom.

Winter box

Mikado Premium Nougat

Kockica ili dvije čokolade koje se topi u ustima, neodoljivo nas podsjeća i na blagdansku čaroliju te nam daje dobrodošlu dozu pozitive. Ako ste i vi nepopravljivi čokoholičar zasigurno će vas oboriti s nogu prefina Mikado Premium Nougat koju vam daruje Zvečevo. Mikado Premium čokolada s punjenjem nugata je savršen izbor za one koji uživaju u klasičnom, ali bogatom čokoladnom iskustvu. Bogata mliječna čokoladna puna je mekanim i kremastim nugat središtem, stvarajući teksturu koja je i svilenkasta i glatka. Profil okusa je bogat i izbalansiran, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje klasičnih okusa.

Winter box mikado

Chicha Micha tapete

Chicha Micha dizajnira jedinstvene autorske zidne tapete za svaki tip i namjenu prostora, a sretne čitatelje tportala nagrađuje sa svojim unikatnim proizvodima. Svaka tapeta dizajnirana je sa posebnom pažnjom i uvažavanjem trendova u interijeru kako bi se lako uklopila u suvremene dizajnerske projekte, ali istovremeno odišu originalnošću i prepoznatljivim potpisom koji ih razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu. Tapete namijenjene prostorima u kojima borave djeca dolaze sa pripadajućom mini slikovnicom, pričajući edukativnu priču koja se događa na svakoj pojedinoj tapeti iz dječje kolekcije.

Winter box Chicha Micha

Tapete izrađene od visokokvalitetnog samoljepljivog materijala i obogaćene decentnom canvas teksturom. Otporne su na vodu i habanje te se veoma lako održavaju, zbog čega su izuzetno zahvalne za zidove koji često dolaze u kontakt s okolinom. Chicha Micha u svojoj ponudi ima preko 50 različitih uzoraka, koji se bojom, elementima i kompozicijom mogu prilagođavati svakom pojedinom prostoru kao i mogućnost izrade potpuno 'customizirane' tapete, prema želji samog klijenta.

Natura Amica

Tko ne voli započeti dan s lijepim mirisom koji podiže raspoloženje i utječe na naše emocije. Zamislite samo svoj omiljeni miris kako vas prati kroz cijeli dan, a uz to je i dizajnirani tako da su dovoljno snažni no istovremeno prirodni i nježni. Čitatelje tportala Natura Amica, talijanski brend ekoloških, organskih i održivih proizvoda, daruje sa svojim visokvalitetnim dezodoransima i to s deo roll-on varijantama od 75 ml (Marine Breeze, White Musk, Lavender, Green Tea, Talc) koji uklanjaju loše mirise i balansiraju proces znojenja. Radi se o proizvodima bez alergena (testirani na sadržaj nikla) te ne iritiraju kožu i ne stvaraju crvenilo (pa niti nakon depiliranja), bez aluminij hidroklorida, alkohola i parabena, te dizajnirani da poštuju prirodni pH kože, čak i one najosjetljivije. Osim toga, ne ostavljaju tragove i žute mrlje na odjeći. Sadrže isključivo prirodne antibakterijske i biljne sastojke.

Winter box Natura Amica

Podravka Dolcela

Svojim dobro poznatim proizvodima bez kojih su doista blagdani nezamislivi, čitatelje tportala nagrađuje i Podravka Dolcela. Idealni za slatke božićne trenutke, pomoći će prilikom izrade neodoljivih blagdanskih slastica zbog kojim ćete oduševiti vaše najmilije. Slatki poklon uključuje: kuhinjsku krpu 'slatkoća kroz život', Dolcela puding vanilija 37g, Dolcela prašak za pecivo 12g i Dolcela vanilin šećer 8g.

Winter box Podravka

Row Spirit by Martin Sinković

Za sve one koji i tijekom blagdana misle na zdravlje i ne planiraju pretjerati s primamljivim delicijama, tu su ukusni Muesli Hearts našeg poznatog sportaša Martina Sinkovića čiji je zdravi brend usmjeren na stvaranje ukusnih i hranjivih proizvoda na bazi zobi. Ukoliko želite zdravi snack koji će vam dati energiju tijekom zimskih mjeseci, muesli pločica sa zobenim pahuljicama, brusnicama, višnjama i chia sjemenkama, savršena je za vas, a tportal vas nagrađuje s ovim ukusnim snackom.

Winter box Sinkovic

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević s dugogodišnjom tradicijom i brojnim zadovoljnim klijentima brine se za vašu ljepotu i zdravlje, a tportal nagrađuje s poklon bonom, popustom od 20 posto na sve tretmane.Poliklinika Milojević smještena je u Centru Kaptol, a atmosferom i estetikom oduševljava odmah po ulasku u višestruko nagrađivan prostor u kojem je sve podređeno vašoj udobnosti i vrhunskom doživljaju. Datum iskoristivosti 30.06.2024., a za detalje korištenja poklon bona kontaktirajte Polikliniku Milojević.

Winter box Milojevic

Lenovo

Zaronite u blagdanski duh s Lenovo zimskom kolekcijom od prekrasno ukrašene vreće za kupnju, do šalice i elegantne termosice za uživanje u omiljenim napicima dok istražujete čaroliju zime, a tportal i Lenovo vas nagrađuju s tri super cool proizvoda.

Winter box Lenovo

Pan Pek paketići

Ukusni, svježi i slasni, Pan Pek - ovi proizvodi uvijek su odlična ideja, a tportal svoje čitatelje nagrađuje s nekim od proizvoda koja će zadovoljiti i one najizbirljivije: vanilin kiflice s maslacem, zvjezdice s čokoladom i bademom te paprenjake. Vanilin kiflice su doista savršen slatki zalogaj za nadolazeće blagdane, a osvajaju slatkastim okusom u kombinaciji s aromom maslaca. Zvjezdice s čokoladom i bademom tradicionalna su aromatična slastica koja se poslužuje u svakoj prigodi. Slatkasti okus u kombinaciji sa bogatim okusom čokolade će zadovoljiti i najzahtjevnije sladokusce, dok je prefinim paprenjacima koje ne treba posebno predstavljati doista teško odoljeti.

Winter box Pan Pek

Toplo-hladni oblog za ozljede Croatia Poliklinika

Išli ste potražiti prošlogodišnje božićne ukrase koje ste stavili na najvišu policu, napravili ste nespretan pokret te odmah počeli osjećati neugodno zatezanje u leđima? Stoga je uvijek je dobro imati i kućno učinkovito rješenje za sitne male nezgode koje katkad zahtijevaju hitnu intervenciju poput nevjerojatnog toplo-hladnog obloga za ozljede koji nam garantira olakšanje. Koristan toplo-hladni oblog koji vam daruje Croatia Poliklinika pruža fantastičnu kombinaciju terapije toplinom i hladnoćom kako bi ublažio bol, smanjio oticanje i potaknuo proces ozdravljenja kod različitih vrsta ozljeda, osobito onih kojima se jako veselimo tijekom zimskog razdoblja kao što su klizanje, skijanje, sanjkanje, snowboardanje....

Winter box CO

Cockta FREE

U godini koja je iza nas ostavljamo mnoge uspomene, stoga vrijedi zastati, osvježiti se i razmisliti o svemu što se legendarno dogodilo u njoj. Upravo iz tog razloga tu je Cockta FREE, osvježavajući okus bez šećera. Nemamo razloga za žaljenje u ovoj godini, bili smo savršeni sami sebi i vrijeme je da se pripremimo za jedinstvena iskustva koja nas čekaju u narednoj godini. Uživajte u iskustvenom okusu Cockte Free – jer najbolji pokloni su oni koji nas osvježe a istovremeno motiviraju da stvorimo neke nove priče.

Winter box Cockta