Čudotvorni anti-age Premier Cru serum

Ultimativna anti-age njega iz Caudalie laboratorija

16.02.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Ekskluzivna mješavina svih Caudalie patentiranih sastojaka (Vinergy®, Resveratrol + hijaluronska kiselina, Viniferin i polifenoli) koja smanjuje znakove starenja u jednom koraku i pomaže obnoviti energiju metabolizma kože

  • Stimulira energiju kože – 78% žena primijetilo veću vitalnost kože sedam dana nakon korištenja
  • 7 puta veća učinkovitost protiv bora
  • Ispravlja sve znakove starenje – duboke bore, tamne mrlje i čvrstoću
  • Nakon prve primjene seruma, koža je pomlađena i glatka

Bore oko očiju, suha koža i njeni znakovi starenja postale su nezaobilazna tema ženskih razgovora. Caudalie je pronašao rješenje kreirajući Premier Cru serum - ekskluzivnu mješavinu svih Caudalie patentiranih sastojaka (Vinergy®, Resveratrol + hijaluronska kiselina, Viniferin i polifenoli) koja smanjuje znakove starenja u jednom koraku i pomaže obnoviti energiju metabolizma kože.

Ovaj čudotvorni anti-age proizvod sadrži jedinstvenu Vinergy® formulu kombinacije Caudalie Resveratrola i betaina iz biljnog ekstrakta koja djeluje na jačanje, zaštitu i smirivanje kože te istodobno poboljšava zadržavanje vlage u koži. Potiče prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja jača kožu i vraća joj volumen, sprječava nastajanje tamnih mrlja na koži i uklanja bore, a ekstrakt bijelog božura poboljšava tonove i sjaj kože.

Premier tekstura u obliku gela brzo se upija ostavljajući kožu mekanom i punom zdravog sjaja.

Caudalie je potvrdio učinkovitost ovog seruma istraživanjem gdje je već nakon prve primjene seruma koža pomlađena i glatka, a znakovi starenja kože vidljivo manji već nakon mjesec dana uporabe seruma.

Klinički rezultati pokazali su kako je već 7 dana nakon upotrebe 80% dobrovoljaca primijetilo da im je koža čvršća, 85% njih primijetilo je bolji tonus kože, 73% njih izjavilo je da im je ten ujednačeniji, a 76% njih kako im koža ima ljepši sjaj.

Uvjerite se i vi u učinkovitost ovog čarobnog seruma – redovito ga nanosite ujutro i navečer na područje lica, vrata i dekoltea te vratite mladost i sjaj vašoj koži.

Cijena Premier Cru seruma - 768,00 kn.

Dostupno u svim ljekarnama i Müller prodajnim mjestima.