NAGRADNJAČA

Uklonite masnoće iz organizma uz Green Foods Chlorellu

10.01.2012 u 13:27

Bionic
Reading

Proteklih smo tjedana dana bili izloženi masnijoj i obilnijoj hrani i sad nam je doista potrebna detoksikacija. Stoga je dobro potražiti neki preparat koji će nam pomoći pri uklanjanju masnoća iz organizma, a djelovanje algi već je dobro poznato. Prirodni dodatak prehrani, Chlorella, vrlo učinkovito uklanja masnoće iz organizma

Ova zelena jednostanična slatkovodna alga sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala. Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam.

Naime, čak 20% Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.

Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu. Stoga je Chlorella prava formula i za gubitak nagomilanih kilograma. Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.

Chlorella je bogata i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili spriječava žudnju za 'zabranjenom' hranom, posebice slatkišima.

Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji trbuh i gubitak viška kilograma.

Green Foods Chlorella se tijekom siječnja može kupiti po promotivnim cijenama, i to Chlorella prah za 170,10 kn, a Chlorella tablete za 189 kn, a od veljače nadalje cijena za Chlorellu prah je 189 kn a za Chlorellu tablete 199 kn. Chlorella proizvode možete naći u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Nagradu su osvojile:

Snježana Vuković
Renata Lončar
Dijana Ilić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.