NAGRADNJAČA

Udobno Valentinovo uz Crocs

11.02.2013 u 12:40

Bionic
Reading

Ove godine poklonite i osjetite ljubav i na Vašim stopalima! Wellbie.hr i tportal.hr su pripremili nagradni natječaj u kojem vam poklanjamo dva para najpopularnijeg Crocs modela Baye kako biste u udobnosti mogli uživati udvoje!

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju potrebno je poslati kratki odgovor na temu 'Ljubav je...' na mail tportal@tportal.hr zajedno s osobnim podacima, a najbolje, najoriginalnije i najzabavnije odgovore ćemo nagraditi.Odgovor ne smije imati više od 10 (deset) riječi, isključujući formulaciju 'Ljubav je...'.

Svakako pročitajte Pravilnik natječaja

Ime dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 14. veljače.

Crocsice već 10 godina slove kao jedan od najudobnijih i najpopularnijih brendova obuće. Danas, osim klasičnih modela klompi, na tržištu postoje simpatične balerinke, moderne čizme i cool tenisice za sve modne ukuse i generacije!

www.wellbie.hr čitateljima tportala poklanja i 5% popusta za sve narudžbe nesniženih artikala iz ponude (Crocsice, bobble, Sanuk čarape...). Na posljednjem koraku kupovine, upišite riječ tportal u polje za kod. Kod će se automatski obračunati na Vašu narudžbu.
Kod ne vrijedi na snižene artikle i poštarinu.

Vrijedi do do 18. veljače 2013. godine.

Nagradu je osvojila Barbara Tunjic s prijavom:

'Ljubav je spajalica koja spaja dva srca!'