casual elegancija

Udobno i ležerno: Lijepa djevojka Brada Pitta ima savršen jesenski stajling

23.11.2023 u 09:00

Bionic
Reading

29-godišnja Ines de Ramon ponovno je pokazala umijeće stiliziranja minimalističkih, a toliko elegantnih svakodnevnih kombinacija

Usred velike obiteljske drame koju proživljava Brad Pitt, njegova djevojka Ines de Ramon zaputila se u šetnju gradom, ostavljajući dojam potpune bezbrižnosti u ležernom stajlingu.

Dizajnerica nakita uočena je u obavljanju poslova u kombinaciji kao stvorenoj za jesenske dane. Naime, nosila je bezvremensku bijelu majicu umetnutu u crne hlače lepršavog kroja te sve začinila kratkim kaputom na smeđe, sive i bijele pruge.

Stajling je zaokružila sunčanim naočalama, crnim čizmama na petu i maksi torbicom, modelom koji je sve popularniji ove sezone te uspješno zamjenjuje dosad najpoželjnije torbe manjih dimenzija.

  • +2
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je prethodno bila u braku s još jednim poznatim glumcem, Paulom Wesleyem, Ines de Ramon u proteklih je godinu dana postala svjetski slavna nakon što je postalo jasno da je s Pittom u ozbiljnoj vezi.

Od tada se prometnula u pravu modnu ikonu, čiji se svakodnevni stajlinzi prate s velikom pozornošću, a njen stil posebno vole zaljubljenice u modni minimalizam i casual eleganciju.

Ovih dana sa slavnim glumcem prolazi kroz teške dane nakon što je izašla poruka sa storyja u kojoj ga je njegov posvojeni sin Pax optužio da je loš otac.

  • +2
Brad Pitt snimanje filma Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT / imago sportfotodienst / Profimedia

'Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti j****o grozno ljudsko biće', napisao je oštro Pax prije tri godine, na svoj 16. rođendan.

Brad Pitt se još nije službeno oglasio, no izvori bliski glumcu ističu kako je 'situacija depresivna i frustrirajuća', a nema sumnje kako mu je u svemu najveća podrška upravo lijepa 29-godišnja Ines.

INES DE RAMON

Nova ljubav Brada Pitta s puno stila spojila je trendi traperice s kultnim tenisicama

Pogledaj galeriju