PONUDA U TRGOVINAMA

Pronašli smo najljepše tenisice za svačiji stil i džep

04.03.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Tenisice obožavamo tijekom cijele godine, no posebna je ljubav ona između tenisica i proljeća koje polako kuca na vrata. Pročešljali smo popularne high street i web trgovine u potrazi za najljepšim modelima kojima ćemo ovog proljeća biti zaluđeni

Snijeg i led koji su ovaj tjedan vladali zemljom nisu nam poljuljali želju za razmišljanjem o toplijim mjesecima koji su pred nama. Proljeće samo što nije stiglo, a s njim i nove krpice kojima se neizmjerno veselimo. Na spomen proljeća već se izuvamo iz čizama i uskačemo u udobne tenisice koje su preplavile trgovine.

Ove sezone očekuje nas sve i svašta, počevši od standardnih cvjetnih motiva i crteža koji krase nove modele tenisica, pa sve do točkica i prugica koje posebno volimo. Cvijeće ovog proljeća dolazi u izvezenim, nacrtanim i 3D oblicima, a prevladavat će pastelne nijanse koje bi mogle zamijeniti klasične bijele tenisice.

Ove će sezone također biti popularne statement slip tenisice ukrašene nakitom ili pak mašnom. Otkako je Puma prošle godine lansirala svoj model Basket Heart, vezice koje se vežu u predimenzionirane mašne postale su najtraženiji model koji je prestigao i popularnost Adidasovih tenisica Stan Smith.

Trend koji ove godine iskače iz mase su sportske tenisice s platformom koje će po svemu sudeći obilježiti ovu sezonu, a ne smijemo zaboraviti ni omražene čarape-tenisice koje su high street trgovine brže-bolje osigurale u svojoj ponudi nakon što su taj trend predstavile vodeće modne kuće kao što su Balenciaga i Vetements.

Iako pretpostavljamo kako će se mnoge dame radije odlučiti za klasičnije modele, sigurni smo da se među vama kriju i one odvažne koje su spremne ovo proljeće osvojiti sve poglede na špici. Zavirite u našu galeriju jer pronašli smo najljepše modele tenisica za svačiji ukus i džep koje se nude u trgovinama.

  • +124
Najljepše tenisice za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije