BOGATA PONUDA

Pronašli smo najljepše suknje za svaku figuru

10.03.2018 u 08:20

Bionic
Reading

Svaka modna sezona sa sobom donosi neke nove trendove, pa tako i kad je riječ o suknjama. Iako će narednih mjeseci i dalje biti prisutne, dominaciju minijaturnih suknji ozbiljno će uzdrmati neki novi i svima znani modeli s modernim značajkama

Pencil-suknje

Za svaku ženu čiji posao ne zahtijeva korporativni kodeks odijevanja ideja o nošenju olovka-suknji može zazvučati zastarjelo. Iako djeluje kao model koji nije namijenjen nijednoj drugoj prilici osim poslovnoj, pogledom na proljetne kolekcije vodećih dizajnerskih imena i aktualnu ponudu high street brendova jasno je da će olovka-suknje u narednim mjesecima potpuno dominirati.

Poput hlača, takozvana olovka-suknja jednostavnog je kroja i ide uz tijelo, ali glavni trik je u odabiru dužine. Probajte model koji seže malo iznad koljena, ali se ne sužava u tome dijelu, već se malo širi. Budući da ne grli tijelo, već ide u jednoj ravnini, vizualno izdužuje.

Suknje od trapera

Suknje od trapera spadaju među vječne komade koje uz dobre krpice možemo kombinirati za razna događanja, od izlazaka do odlaska na posao.

Bez obzira na to volite li sportski, ležeran ili stil s malo seksipila, suknja od trapera uistinu je idealan izbor za bilo koje doba dana. Osnovno bi pravilo bilo da ne bude prekratka jer će djelovati vulgarno, a sve ostalo je dopušteno - iskrzani rubovi, pokoja poderotina, zakovice ili prorezi.

Plisirane suknje

Nakon što su dug niz godina bivale na modnim marginama plisirane suknje danas su itekako prisutne i snažan modni trend koji ne jenjava.

Zahvaljujući kroju, mogu se nositi uz raznu odjeću i obuću, ovisno o tome kakav stil želite postići. Ako pak zbog bogatih nabora pomislite da plisirana suknja i nije tako laskava krpica, razmislite ponovno.

Ona može itekako laskati tijelu, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk, čime ga vizualno stanjuje, a ovaj dojam možete pojačati uz dodatak remena ili utisnute majice / košulje.

  • +87
Trendi modeli suknji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Suknje asimetrična kroja

Asimetrija je ponovno in! High street dućani i nove dizajnerske kolekcije pretrpani su asimetričnim suknjama upečatljivih boja i uzoraka.

Trend asimetrične odjeće posljednjih sezona ne prestaje fascinirati modnu industriju, a ovog proljeća najpoželjniji je u formi haljina i suknji. Osim što laskaju liniji, modeli asimetričnih suknji dovoljno su svestrani da se s lakoćom uklapaju u dnevna, večernja, ali i poslovna izdanja.

Osim navedenog modela, takozvane suknja - košulje i ove proljetne sezone smatraju se poželjnim modnim odabirom. Riječ je o suknji s rukavima koji se vežu s prednje strane, zbog čega izgleda kao da ste oko nje omotali košulju.

Suknje neodoljivih detalja

Prema riječima modnih znalaca, narednih mjeseci teško ćemo zaobići popularnost suknji nalik modelima sarong koje su preplavile proljetne kolekcije vodećih dizajnerskih imena.

Riječ je o modelima suknji upečatljivih nabora i volana koje stižu kao svježa alternativa tipičnim siluetama. Ako navedenim modelom želite stvoriti sofisticiran, off-duty izgled, kombinirajte ga s obućom minijaturne pete i hit modelima majica s istaknutim logotipom.

  • +8
Hit detalj na suknjama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo