NINA MORIĆ

'Udajem se prije jeseni i želim još jednog sina'

14.05.2010 u 07:30

Bionic
Reading

Nina je progovorila o planovima za budućnost, vezi s Martinom Evansom te o bivšem suprugu Coroni za kojega tvrdi da je 'lijep i glup'

'Nisam trudna i nakon ljeta udajem se u Kanadi', rekla je Nina Morić, naša najpoznatija manekenka s talijanskom adresom, prenosi Večernji list. Nedavno je na Malti završila snimanje filma 'Stalker' u kojemu glumi balerinu koju proganja psihotični obožavatelj. Nina je otkrila kako trenutačno punim plućima uživa u životu.

Na Maltu je došla s osam godina mlađim dečkom Martinom Evansom, a njezin sedmogodišnji sin s bakom je ostao u Italiji. 'Prije 35. godine svakako želim roditi još jedno dijete, no trenutačno imam puno radnih obveza. Nakon Carlosova rođenja više nijednom nisam zatrudnjela, no doista bih voljela imati još jednog, Martinova sina. Ali ne prije nego što se vjenčamo već ove jeseni', priča zaljubljena Nina.

A o svom bivšem suprugu Fabriziju Coroni, koji je medijima priznao da ju je varao na svakom koraku, kaže:

'Pametan muškarac to nikad ne bi priznao. To znači da prije svega ne poštuje svog sina koji je to također čuo i čitao, a potom i mene. Jadnik, lijep i glup!'

Osvrnula se i na sadašnju djevojku svog bivšeg supruga Belen Rodriguez. 'Žalim je, on ide od žene do žene!' rekla je Nina.