RUSKA IKONA STILA

Učite od nje kako se nose trendi trapezice

16.03.2016 u 18:50

Bionic
Reading

U modnom pohodu pariškim Tjednom mode slavna trendseterica Miroslava Duma ponovno se istaknula zahvaljujući mudrom odabiru retro traperica u duhu 70-ih

Da je odzvonilo silueti skinny traperica, dovoljno govori sve veći interes modno osviještenih djevojaka za retro trapericama u znaku širih nogavica. Posljednjih sezona uske modele traperica s modnog trona pokušavaju skinuti mnogo udobniji primjerci, poput novog starog modela trapezica.

Da su trapezice jedan od trendovskih modela traperica, potvrđuje i Miroslava Duma - jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima i osnivačica platforme Büro 24/7. Svoj boravak u francuskoj prijestolnici tijekom Tjedna mode obilježila je zanimljivim odjevnim kombinacijama u znaku vječnog trapera.

U povodu predstavljanja nove kolekcije modne kuće Chanel, ova slavna trendseterica odabrala je retro trapezice kojima je nadodala zanimljivu jaknicu od tvida upečatljiva ovratnika. Nenametljiv i trendovski izgled naglasila je običnom bijelom majicom i nemarnom frizurom s blago valovitim vrhovima.

Jedan od omiljenih krojeva traperica koji je obilježio 70-e, ponovno se našao u modnom fokusu. Prednost trapezica leži u silueti koja na visoke potpetice vizualno izdužuje figuru. Ako odaberete model trapezica visoka struka, osim što ćete ga naglasiti, prekrit ćete sitne nedostatke. Jednako će dobro izgledati i u večernjim i dnevnim izdanjima, lijepo se prilagođavajući odabranim odjevnim komadima.