KE$HA:

U vezi ne podnosim laži

29.11.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Pjevačica čije nam se lice non-stop smiješi s naslovnica brojnih magazina označila je ovu godinu, a 23-godišnja pjevačica rođena u Kaliforniji otkrila je da u vezi nikad ne bi tolerirala laž

'Prekinula bih vezu kad bi mi netko slagao. To ne podnosim. Radije bih da mi netko kaže u lice nešto što nije lijepo čuti nego da saznam preko nekoga', rekla je Kesha u intervjuu za magazin Seventeen čiju naslovnicu krasi za broj iz studenog. Dodala je da je u vezama totalno luda.

'Pomalo sam psihotična i čudakinja u vezama. Radim sve one lude stvari koje cure rade kad se zaljube. Uvijek upozorim potencijalnog dečka na moje ludosti', smije se Ke$ha koja je prvu pravu ljubav doživjela sa 18 godina.

Vrckava plavuša je otkrila da, iako joj je srednja škola super išla i bez problema se mogla upisati na bilo koji fakultet zahvaljujući najboljim ocjenama, Ke$ha se odlučila probiti kao glazbenica.

'Voljela sam učenje i srednju školu, ali od četvrte godine znala sam da ću biti pjevačica', kaže Ke$ha koja je odbila stipendiju za prestižni Barnard College u New Yorku i otisnula se u nesigurne vode showbizza.

Pjevačica kaže da su njezine vesele pjesme, svojevrsni obrambeni mehanizam protiv lošeg raspoloženja.

'Puno puta sam bila razočarana i slomljena srca, no ne volim tužne pjesme ni biti depresivna. Na taj način se borim protiv mračnih raspoloženja. Moji stihovi slave život u njegovoj nesavršenosti. Ništa ne mora biti savršeno. U tome je baš ljepota. Želim poručiti mojim obožavateljima da vole sebe sa svojim nesavršenostima', rekla je Ke$ha